Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rechter hakt pijnlijke knoop door: ‘Kinderen van Barbie uit huis geplaatst’

Rechter hakt pijnlijke knoop door: ‘Kinderen van Barbie uit huis geplaatst’

Rechter hakt pijnlijke knoop door: ‘Kinderen van Barbie uit huis geplaatst’

De rechter in Den Haag heeft zojuist besloten in een zitting dat de kinderen van Samantha de Jong uit huis geplaatst zullen worden. Dit was ook de eis van de kinderbescherming.

Lees ook
Barbie reageert voor het eerst weer op social media: ‘Lieverd, ik hou van jou’

Dubbel gevoel

Michael vertelt aan de Telegraaf: “Tot 24 oktober 2018 zal dit zijn. Voor deze tijd komt er weer een nieuwe zitting en zal er weer gekeken hoe het verder gaat.” Van der Plas is tevreden met de uitspraak, maar het geeft toch ook een dubbel gevoel bij de realityster.

‘Alleen maar verliezers’

Hij vervolgt: “Deze zaak kent alleen maar verliezers, maar dit is wel het beste. Milano zal binnenkort met mij mee gaan naar Spanje en Angelina blijft bij mijn moeder. Dat is zo afgesproken. Samantha zal zich in Schotland laten behandelen en ik hoop echt dat ze daar opknapt. Voor onze kinderen is het belangrijk, dat ze hun oude moeder weer terug krijgen.”

Michael’s post na de vermeende zelfmoordpoging van Barbie eind juli:

Geen woorden voor Ga zo met de auto onderweg naar Nederland om dezelfde trieste reden als eerder. Het is spijtig wat er allemaal gebeurd is al weten we nog helemaal niet zeker wát er allemaal gaande was. Hoe dan ook, je moet wel goed in de war zijn om dit te doen en ik kan alleen maar hopen dat het goed zal komen en dat de juiste mensen liefde, wijsheid en herstel bieden. Ik hoor en lees van alles maar hou me buiten de discussie. Als vader gaat nu mijn eerste prioriteit uit naar de veiligheid van mijn kinderen en vooral: rust en afleiding. Nu al vanuit Spanje en straks in NL helemaal komen de gesprekken met instanties en deskundigen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar wat ik wil maar ook wat de kinderen fijn vinden. Op basis daarvan zal gehandeld worden. Naomi en ik zijn er klaar voor om er open in te gaan en datgene te doen wat het beste is voor de kinderen. Met deze update wilde ik ook voor onszelf een beetje rust creëren en niet vooruit te lopen op de zaken. Wees een beetje mild met je woorden mensen over hoe en wat, en wees lief voor elkaar. Groeten, Mike en Naomi

Een bericht gedeeld door Michael van der Plas (@michaelvanderplas) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders