Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Barbie kiest na borstvergroting opnieuw voor plastische chirurgie

WAT?! Barbie kiest na borstvergroting opnieuw voor plastische chirurgie

WAT?! Barbie kiest na borstvergroting opnieuw voor plastische chirurgie

We vertelden jullie een tijdje geleden nog dat Samantha van der Plas eindelijk tevreden was met haar borsten nadat deze enkele keren vergroot werden, maar de realityster is nog helemaal niet van plan om te stoppen met plastische chirurgie. Op haar Facebook-pagina plaatste ze zelfs een foto van zichzelf in de dokterspraktijk waar ze naar eigen zeggen haar volgende afspraak al aan het inplannen was. En deze keer zijn het niet haar borsten, maar haar andere vrouwelijke lichaamsdelen die een update krijgen. 

Zelf omschrijft ze het als een ‘typisch vrouwendingetje’, op de website van haar plastische chirurg zegt het ‘vagina-correctie’. “Na twee kids zit de boel wat ehh losser zeg maar en mag wat strakker”, schreef Barbie bij haar foto. “Is dat gek? Nee. In het midden-oosten is dat zelfs heel normaal hoorde ik. Maar waar ken je voor dat soort dingen terecht in Nederland? Nou dat is toevallig … ook het adres waar ik perfect aan me tieten geholpe ben…”

En hoewel er natuurlijk altijd negatieve reacties zijn, laten ook enkele fans weten dat ze de keuze van Barbie begrijpen. Zo schrijft een volger dat ze het top vindt dat de realityster dit onderwerp bespreekbaar maakt bij vrouwen, omdat velen zich hierom zouden schamen. Anderen vragen zich dan weer af of de blondine zich schaamt voor haar kinderen en haar zwangerschappen. En Barbie? Die laat weten dat het hier enkel gaat om wat haar gelukkig maakt, en niet wat anderen er van denken.

Lees ook: