Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Insiders verklappen: ‘Band tussen prins William en Harry slechter dan ooit’

Insiders verklappen: ‘Band tussen prins William en Harry slechter dan ooit’

Insiders verklappen: ‘Band tussen prins William en Harry slechter dan ooit’

Al een tijdje gaan de geruchten dat er niet veel meer over is van de band tussen prins William (37) en zijn broertje Harry (35). Daar doen insiders nu nog een schepje bovenop: het zou slechter gaan dan ooit, zo berichten Britse media.

Band Harry en William

In de documentaire Harry & Meghan: an African journey deed de jongste broer al een boekje open over de band. Hierin ontkende de man van Markle niet, maar erkende daarentegen dat er diepe spanningen zijn geweest. “Door de druk die komt kijken bij deze rol, bij deze baan, deze familie, gebeuren er vanzelfsprekend dingen. Maar we zijn broers, en we zullen altijd broers blijven”, vertelde hij destijds.

Goede en slechte tijden

Hij gaf in hetzelfde interview toe dat er niet veel contact was met Harry. “We bevinden ons op dit moment zeker op verschillende paden. Maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet dat hij er altijd voor mij zal zijn. We zien elkaar niet zoveel als we vroeger deden, omdat we druk zijn. Ik hou erg veel van hem en de meeste van die verhalen zijn uit de lucht gegrepen. Maar als broers heb je goede dagen en slechte dagen.”

Respectloos

Na de laatste officiële verplichting van Harry en zijn vrouw Meghan als leden van de Britse koninklijke familie, zijn bronnen binnen de paleismuren uit de school geklapt. Zij melden aan de Britse pers dat William zich “beledigd” zou voelen door zijn broer en zijn gedrag “respectloos” zou vinden tegenover koningin Elizabeth en de rest van de familie.

Lees ook
Prins Harry over zijn mentale gezondheid: ‘Al drie jaar in therapie’

Voorgoed veranderd

De relatie tussen beide broers zou “voorgoed veranderd” en “slechter dan ooit” zijn. “De kans dat het ooit weer wordt als vroeger is klein”, aldus een insider. “En Harry is niet van plan om nog achterom te kijken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Daily Mail, GVA.be | Beeld: ANP