Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Band Chef’Special gaat Amerikaanse droom achterna

Band Chef’Special gaat Amerikaanse droom achterna

Band Chef’Special gaat Amerikaanse droom achterna

De Nederlandse band Chef’Special gaat vol voor een internationale doorbraak. Na hun tour door Amerika in het voorprogramma van Twenty One Pilots, hebben de Haarlemse jongens de smaak goed te pakken gekregen. Dit vertellen de bandleden in Metro.

Uitverkochte zalen
Frontman Joshua Nolet (28) vertelt aan Metro dat het touren met de succesvolle Twenty One Pilots een droomstart van hun internationale carrière is geweest. Het muziekduo Twenty One Pilots scoorden mega hits met hun album Blurryface‘, waarop onder andere de hits ‘Stressed out’ en ‘Ride’ staan. Doordat Chef’Special met hen op tour mocht, konden ze keer op keer hun liedjes aan zalen met meer 10.000 tot 25.000 mensen laten horen. Hierdoor kreeg de Haarlemse band al snel veel nieuwe fans buiten Europa.

Geen hobby
‘We zijn serieus bezig met doorbreken in Amerika, want dat is ons doel al sinds onze eerste oefensessie in 2008,’ vertelt frontman van de band Joshua in het interview aan Metro. ‘We zeiden toen: we gaan dit niet als hobby doen. Door de vele shows in de VS hebben we al een fanbase kunnen opbouwen, dat merkten we op social media. We gaan vol aan de bak.’

Bekijk hieronder de laatste video van Chef’Special!

Bron: RTL Nieuws, Metro

Lees ook: