Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Huh: wat doet Badr Hari in het huis van Doutzen Kroes?

Huh: wat doet Badr Hari in het huis van Doutzen Kroes?

Huh: wat doet Badr Hari in het huis van Doutzen Kroes?

Sinds zijn laatste gevecht met Rico Verhoeven heeft Badr Hari (36) niet veel meer van zich laten horen. De kickbokser woont in Marokko, maar is tegenwoordig veel in Nederland. En wel in het huis van Doutzen.

Huh? Zien die twee elkaar?

Nee. Badr Hari heeft een roerig liefdesleven achter de rug, maar is nu gelukkig met zijn vrouw Daphne (35). De twee gaven vijf jaar geleden het jawoord. Het koppel heeft samen vijf kinderen: Amber-May (9), Houda (5), Aïcha (2) en de bijna 1-jarige tweeling Nora en Ayden. Daphne is met haar 113 duizend volgers, erg actief op Instagram. De blondine plaatst foto’s van heerlijke gerechten en haar gezin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Hari (@daphnesdeliciousdishes)

Lees ook
Slecht nieuws voor fans: Marco Borsato cancelt zijn volledige clubtour definitief

Volgende gevecht

Het gezin verblijft zowel in Marokko als Nederland. Wanneer het gezin in Nederland is, verblijven ze in het riante huis van Doutzen Kroes en haar man Sunnery James in Amsterdam. Regelmatig zien de buurtbewoners Badr boodschappen doen op een elektrische fiets. Ook brengt hij vaak de kinderen weg naar school of wandelt hij over de Albert Cuyp-markt. Naast de tijd met zijn gezin, bereidt Badr zich voor op zijn volgende gevecht. Hij is daarom veel te vinden in de sportschool. Doutzen woont samen met haar gezin in een prachtige villa in Huizen. Het huis in Amsterdam-Zuid staat leeg en wordt dus regelmatig bewoond door familie Hari.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: Brunopress & Peter Sm