Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Twitter gruwelt van nasynchronisatie van nieuwe Barry Atsma-serie

Twitter gruwelt van nasynchronisatie van nieuwe Barry Atsma-serie

Twitter gruwelt van nasynchronisatie van nieuwe Barry Atsma-serie

De eerste aflevering van de nagesynchroniseerde Duitse serie Bad Banks op NPO 1 heeft gisteren 525.000 kijkers getrokken. Dat hadden er mogelijk veel meer kunnen zijn als de NPO het in Duits gesproken origineel had uitgezonden. Uit de vele (hilarische) reacties op Twitter blijkt dat menig kijker het slechts enkele minuten volhield.

Lees ook
Noortje en Barry bedanken voor felicitaties: ‘De babyschoentjes staan al klaar’

Experiment

Vorige week donderdag maakte de NPO bekend voor het eerst een buitenlandse serie voor een volwassen publiek na te synchroniseren. Hoofdrolspeler Barry Atsma kreeg de eer om zijn eigen rol opnieuw in te spreken. Directeur bij NPO Frans Klein sprak van een “kleinschalig experiment” en zei benieuwd te zijn hoe kijkers zouden reageren. Zou het succesvol zijn, dan zou er vaker nagesynchroniseerd gaan worden.

‘Tenenkrommend’

Wie daar bang voor was, durven we na het lezen van de vele reacties op Twitter nu wel gerust te stellen: es wird nicht passieren. Het ene na de andere slechte bericht over de nasynchronisatie kwam voorbij met meer dan eens de teksten “niet vol te houden”, “tenenkrommend” en “nooit meer doen”, gericht aan de publieke omroep NPO. “Ik moet erom lachen, maar het is om te huilen”, aldus een treffende reactie. Hieronder verzamelden we de leukste tweets.

Voor alle kijkers (met de nadruk op ‘alle’, dus) heeft Barry nog wel een goede tip; de serie is namelijk ergens anders gewoon in het Duits te volgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bad Banks