Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Backstreet Boys: ‘Wij waren erger dan Bieber!’

Backstreet Boys: ‘Wij waren erger dan Bieber!’

Celebs
Backstreet Boys: ‘Wij waren erger dan Bieber!’

Door sociale media weten fans steeds meer van celebrities dan voorheen. Leden van boyband Backstreet Boys hebben aan ELLE onthuld dat ze blij zijn dat hun hoogtijdagen plaatsvonden vóór de opkomst van sociale media. Want zij misdroegen zich naar eigen zeggen flínk in de jaren ’90. “Justin Bieber had het niet van ons gewonnen!”

Streken uitgehaald
In een openhartig interview aan het tijdschrift ELLE verklaren Nick Carter en AJ McLean dat niets te gek was voor hen in de jaren dat ze de hitlijsten sierden met hun muziek. “AJ en ik hebben allebei shit uitgehaald waarvan ik blij ben dat het nooit op sociale media is terechtgekomen.”

Dronken in clubs
De twee zangeres zijn niet te beroerd om een aantal smeuïge details te geven aan het tijdschrift: “Van me dronken misdragen in clubs tot volledig naakt door de gangen van ons hotel lopen zonder enige reden. Totaal willekeurige acties waarvan ik blij ben dat ze nooit naar buiten zijn gekomen. Het was koren op de molen van TMZ geweest.”

Ook doen Carter en McLean nog een boekje open over de formule van hun succes. Zo’n vijftien jaar na hun hoogtijdagen, hebben de mannen namelijk nog altijd succes. Hoe dat komt? Naar eigen zeggen hebben hun optredens daar aan bijgedragen. “We hebben heel veel muziek gemaakt, veel hits gescoord, maar de shows zijn wat fans zich altijd zijn blijven herinneren.”

Bron: RTL

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee