Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarische backstage beelden van Chantal Janzen bij ‘The Voice’ uitgelekt

Hilarische backstage beelden van Chantal Janzen bij ‘The Voice’ uitgelekt

Celebs
Hilarische backstage beelden van Chantal Janzen bij ‘The Voice’ uitgelekt

Het is eindelijk weer zover: een nieuw seizoen van The Voice of Holland. Na een wisseling van de wacht wat betreft de coaches en een aantal veranderingen na aanleiding van de corona-maatregelen, zit televisiekijkend Nederland vanavond weer voor de buis voor de eerste blind auditions. Minstens zo onmisbaar: presentatieduo Martijn Krabbé en Chantal Janzen. Laatstgenoemde had in een uitgelekte video in ieder geval zichtbaar zin in de opnames.

Vuurdoop

Chantal nam tijdens het vorige seizoen het stokje over van Wendy van Dijk, die een tv-transfer maakte van RTL naar concurrent Talpa. Hierdoor heeft ze haar vuurdoop achter de rug en is ze helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Ook nu staat ze, op gepaste afstand, tijdens de blind auditions weer bij de familieleden van de talenten. En daar heeft ze enorm veel zin in. In een video op het Instagramaccount van The Voice of Holland is te zien dat Chantal zich “kei goed” voelt en “niemand haar iets kan maken.”

Uitgelekte beelden

Of dat de presentatrice hier doelt op de kritiek die ze van sommigen kreeg tijdens het eerste seizoen, laten zowel Chantal als The Voice in het midden. Wel grapt Chantal dat The Voice haar verzekerde dat de beelden nergens vertoond zouden worden. “De makers van The Voice: ‘Neee joh, ben maar niet bang Chantal, ‘What happens in The Voice-studio stays in The Voice-studio!’ Paar weken later: Dit op social media.”

Lees ook 
Met de billen bloot: Chantal Janzen siert cover van magazine met eerlijke foto zónder make-up én Photoshop

Verrassend seizoen vol uitersten

Het vorige seizoen van The Voice werd door Chantal eerder al terecht een “verrassend seizoen vol uitersten” genoemd. Niet alleen lagen coaches Lil Kleine en Anouk behoorlijk met elkaar in de clinch, ook kreeg Chantal het na een live-uitzending flink te verduren op social media. Zo maakte ze volgens sommige kijkers tijdens de bewuste live-uitzending een geïrriteerde en vermoeide indruk.

Kritiek

Op Instagram kwam Chantal echter dezelfde avond nog met een verklaring. In de mediawereld geldt nou eenmaal: the show must go on. Ook als je ziek bent. Chantal bleek namelijk met een heftige griep te kampen. En ze was niet de enige in huize Janzen-Geeratz. Ook haar zoon bleek het flink te pakken te hebben. En zoals iedere ouder weet: zelf ziek zijn is één, maar dan ook nog een ziek kind hebben…

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland met coaches Anouk, Ali B, Jan Smit en Waylon is vanaf vanavond iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee