Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws! Jelka van Houten en Henry van Loon verwachten eerste kindje

Babynieuws! Jelka van Houten en Henry van Loon verwachten eerste kindje

Babynieuws! Jelka van Houten en Henry van Loon verwachten eerste kindje

Onlangs bezegelden actrice Jelka van Houten (41) en cabaretier Henry van Loon (38) hun liefde met een schattig hondje genaamd Jannie, maar het gezin wordt binnenkort verder uitgebreid. Het stel verwacht namelijk hun eerste kindje samen. De twee maken het nieuws bekend via een video op Instagram.

‘Ik ben gewoon zwanger’

In de video heeft het stel het over geruchten dat Van Houten zwanger zou zijn. “Weet je wat het is, het is alles behalve komkommer tijd. Er is een hoop aan de hand”, aldus Van Houten. “It comes with the job”, reageert Van Loon. “Dat vind ik niet, maar het bestaat. Het is oké.” Al snel gaat het gesprek over coronakilo’s. Maar corona is niet de reden voor de extra kilootjes van Van Houten: “Ik ben gewoon zwanger.”

Lees ook
Lief! Jelka van Houten en Henry van Loon poseren voor ‘eerste familieportret met kind’

Buikpijn van het lachen

Als er iemand is bij wie ze zich veilig en vertrouwd voelt, is het Henry wel. “Ik voel me door hem gezien, of nee, ik durf hem naar me te laten kijken”, vertelt Jelka in een eerder interview met Flair. “En behalve dat hij leuk en lief is, vind ik hem ook heel grappig en uniek. Hij durft scherp en geestig te zijn, maar ook kwetsbaar. Ik heb nog nooit zoveel gelachen met iemand. Echt buikpijn van het lachen. Dat je denkt: oh, wat is dit heerlijk.” Jelka van Houten was helemaal niet van plan om na haar scheiding gauw weer een nieuwe relatie te beginnen. “Ik was stellig van plan om een kattenvrouwtje te worden. Ik had mijn keuken roze geschilderd met het idee: voorlopig komt hier geen man naar binnen.” De twee raakten onverwacht verliefd toen ze in hetzelfde theater speelden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram