Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws: Simon Keizer en vrouw Annemarie verwachten tweede kindje

Babynieuws: Simon Keizer en vrouw Annemarie verwachten tweede kindje

Babynieuws: Simon Keizer en vrouw Annemarie verwachten tweede kindje

Wat een geluk voor de familie Keizer. De Volendamse zanger Simon (die van Nick, uiteraard) en zijn vrouw Annemarie verwachten hun tweede kind. Dat laat Annemarie vanochtend weten in een prachtige Instagrampost.

Ibiza-onthulling

De zwangerschap wordt bekendgemaakt met een te lief kiekje. Op de foto, gemaakt aan de kust van het Spaanse eiland Ibiza, is te zien dat Simon en Annemarie elkaar kussen. Dochter Kiki kijkt naar haar papa en mama en houdt achter haar rug – dus naar de camera – een echofoto vast.

Dankbaar

“Onbeschrijfelijk gelukkig en dankbaar. #babykeizer”, schrijft Annemarie bij de post. De felicitaties stromen binnen. Chantal Janzen reageert: “Ooh wat een prachtig nieuws! Gefeliciteerd lieve allemaal!” en Kim Kötter schrijft: “Woooohoooeeeee wat een geweldig nieuws!!”. Ook Flair-columnist Kirsten Schilder, de vrouw van Simon’s zingende ‘wederhelft’ Nick, laat een reactie achter: “Jaaaaaaa, gefeliciteerd!”. De foto kan binnen een paar uur al rekenen op tienduizenden likes.

Geheim huwelijk

Simon Keizer en Annemarie trouwden in april 2012. Hij stapte stiekem in het huwelijksbootje Annemarie. Het hele huwelijk was zó geheim, dat zelfs Nick er niet bij was. Eind juli 2017 beviel Annemarie van hun eerste dochter, Kiki.

Lees ook
Instagram vs. reality: volgers Simon Keizer vol lof over eerlijke foto’s (maar liggen tegelijkertijd dubbel)

Pijnlijke vraag

Het koppel vertelde vorig jaar in hun eigen podcast Ik & Simon nog openhartig over hun toekomstdromen. Zo krijgen de twee al langere tijd vaak de vraag of ze ooit nog een tweede kindje zouden willen. “Het kan veel pijn doen bij mensen. Het kan een heel pijnlijke vraag zijn”, antwoordde Annemarie op de vraag. Simon zei het op zich prima te vinden als mensen zoiets vragen, maar noemt het wel een beetje “ondoordacht”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress