Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws! Frank Dane wordt vader en maakt meteen geslacht bekend

Babynieuws! Frank Dane wordt vader en maakt meteen geslacht bekend

Celebs
Babynieuws! Frank Dane wordt vader en maakt meteen geslacht bekend

Frank Dane (37) had deze ochtend wel heel leuk nieuws tijdens zijn radio-uitzending. De 538-dj wordt voor de eerste keer vader! En hij onthult ook al meteen in welke kleur hij het beschuit met muisjes op kan gaan dienen.

Lees ook
Wie o wie maakt radio-dj Frank Dane gelukkig? Dít is zijn knappe vriendin

Íedereen verrast

In de zomer verwachten Dane en zijn vriendin een… zoontje! En dat was niet alleen voor de luisteraars een verrassing. Collega’s Jelte, Jelmer, Henk en Hannelore wisten nog van niks toen Frank het nieuws vanmorgen vlak voor het einde van de uitzending in de groep gooide.

‘Geen nieuwe frituurpan’

“Mijn vriendin wordt best wel groot, dus mensen moeten wel weten dat ze zwanger is en niet dat we een nieuwe frituurpan hebben. Alles gaat goed met mijn vriendin. Ze heeft nog geen moodswings, is niet chagrijnig en heeft geen klachten.”

Long time liefde

Sinds begint dit jaar presenteert Frank Dane de ochtendshow op Radio 538. Hij heeft het stokje overgenomen van Edwin Evers. Hij is inmiddels zes jaar gelukkig met zijn vriendin en het stel woont ook al samen in Wassenaar. Nu gaat het koppel dus voor de volgende stap in hun relatie en zal er binnenkort een kleine Frank rondlopen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: ANP

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👶

Een bericht gedeeld door Frank Dane (@frankdane538) op

Shoppen is altijd een goed idee