Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nu is-ie pas écht goed in beeld: babybuik Katja Schuurman steelt de show op zoete familiefoto

Nu is-ie pas écht goed in beeld: babybuik Katja Schuurman steelt de show op zoete familiefoto

Nu is-ie pas écht goed in beeld: babybuik Katja Schuurman steelt de show op zoete familiefoto

Eerder deze week verscheen Katja Schuurman (45) al met haar flink gegroeide babybuik voor de camera, maar nu is pas écht goed te zien hoever de presentatrice is. Ter ere van de verjaardag van haar oudste dochter heeft de brunette een prachtige moeder-dochterfoto gedeeld, maar het is haar buik die de show steelt. 

Babybuik Katja Schuurman

Op het kiekje is te zien hoe Katja en Sammie elkaar stevig vasthouden en beiden een hand op de babybuik hebben liggen. “Het liefste en mooiste tienjarige meisje dat ik ken”, schrijft de trotse moeder. “Hebben we mooi gemaakt, Thijssie! En dank jullie wel Freek en Igone voor al jullie liefde voor haar.”

Complimenten

Natuurlijk stromen de felicitaties binnen voor Sammie, maar wordt daarnaast benadrukt hoe goed Katja eruit ziet. “Mooi”, laat iemand weten. Een andere fan reageert: “Al een aardige buik, mevrouw Schuurman.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Moe

Inmiddels is Katja over de helft van haar zwangerschap en vijf maanden in verwachting. “De buik is behoorlijk stevig al”, zei ze eerder deze week in een video voor RTL Boulevard. Hoe ze zich momenteel voelt? “Ik ben best wel moe, dus wat dat betreft komt het wel goed uit dat ik niet heel hard aan het werk ben nu”, gaf Schuurman toe. “Dat ik veel thuis zit en veel tijd doorbreng met mijn dochter, is heel erg fijn. Maar voor de rest is het best wel een troosteloze bedoeling.”

Zuid-Afrika

Het kindje dat Schuurman verwacht, is verwekt in Zuid-Afrika. Eerder werden er vraagtekens bij gezet wanneer Katja precies zwanger zou zijn geraakt van haar partner Freek van Noortwijk (31), want ze verbleef volgens eigen zeggen een maand lang alléén in Zuid-Afrika voor een yoga-retreat. Anderen beweerden dat Katja daar in een ontwenningskliniek zou hebben gezeten, hetgeen de presentatrice tegenspreekt. Hoe dan ook, feit is dat Katja onder de Zuid-Afrikaanse zon in verwachting is geraakt.

Stiefvader

“Ons kindje is daar verwekt toen ik bij Katja ben geweest”, vertelde van Noortwijk eerder aan Story. Freek is al jaren stiefvader van Sammie (9), het dochtertje dat Katja kreeg uit haar eerste huwelijk met Thijs Römer. Is hij al nerveus dat er straks een baby bij komt? “Misschien bagatelliseer ik het allemaal wel een beetje, maar ik moet zeggen dat ik me op dit moment eigenlijk nog helemaal nergens druk om maak. Ik ben vooral blij dat het ons gelukt is om zwanger te worden, dat overheerst bij mij.”

Lees ook
Freek van Noortwijk open over Katja’s zwangerschap tijdens corona: ‘Deze periode brengt rust’

Dochter

Hoewel Freek het gevoel had dat hij een zoon zou krijgen, is het tegendeel waar: het stel krijgt een meisje. Afgelopen weekend onthulde de chef-kok aan Shownieuws het geslacht van de baby en maakte Katja de komst van haar dochter wereldkundig met een prachtige foto op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een meisje…

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven… We worden papa en mama! ????????????

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram