Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Avril Lavigne is klaar met pestgedrag van Mark Zuckerberg!

Avril Lavigne is klaar met pestgedrag van Mark Zuckerberg!

Avril Lavigne is klaar met pestgedrag van Mark Zuckerberg!

Zangeres Avril Lavinge heeft zich uitgesproken over het gedrag van Facebook oprichter Mark Zuckerberg. Ze noemt de man een pestkop, nadat hij een grap maakte over Nickelback. En die grap kon Avril niet waarderen.

Spreekherkenningsservice
In een nieuwe video voor de nieuwe spraakherkenningservice Jarvis – die ingesproken is door niemand minder dan Morgan Freeman – , is de Facebook baas te zien. Hij geeft de spraakservice de opdracht om een paar goede nummers van de band Nickelback te spelen. Het antwoord van de service? “Sorry Mark, ik ben bang dat ik dat niet kan doen. Er zijn geen goede nummers van Nickelback.”

Verantwoordelijk
Op Twitter heeft Avril Lavinge als reactie op dit filmpje een lang bericht met haar volgers gedeeld. De blondine was tot vorig jaar getrouwd met Nickelback zanger Chad Kroeger, en vindt deze video niets minder dan pestgedrag. “Als je het publiek hebt dat jij hebt, kun je overwegen je wat verantwoordelijker te gedragen als het gaat om het promoten van pesten, zeker gezien alles wat er vandaag de dag gebeurt in de wereld.”

Lees de gehele post van Avril Lavinge hieronder.

Bekijk hieronder de video waar het allemaal om te doen is. Gaat dit te ver volgens jullie?

Bron: Telegraaf, Twitter

Lees ook: