Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Autsj: Marieke Elsinga krijgt het flink te verduren van kijkers ‘I Can See Your Voice’

Autsj: Marieke Elsinga krijgt het flink te verduren van kijkers ‘I Can See Your Voice’

Celebs
Autsj: Marieke Elsinga krijgt het flink te verduren van kijkers ‘I Can See Your Voice’

In I Can See Your Voice is het de bedoeling om de valse kraaien te ontmaskeren en een ware nachtegaal over te houden in de finale. Alleen dan sleept de fan het prijzengeld in de wacht. RTL Boulevard-presentatrice en tevens een van de juryleden, Marieke Elsinga (34), blijkt alleen niet zo heel goed te zijn in dit spelletje.

Foutje bedankt!

Het panel doet natuurlijk hun uiterste best om ook deze keer Romy Monteiro (28) en haar fan Lars (22) van het beste advies te voorzien. Maar al bij de eerste ronde valt Marieke aardig door de mand. Zo kan volgens de radio-dj kandidaat nummer 2 écht niet zingen en besluiten zowel Romy als haar fan haar te geloven. Dat hadden ze beter niet kunnen doen: deze deelnemer blijkt namelijk juist wel over een gouden keeltje te beschikken.

Ronnie Flex

Wie het wel de hele tijd goed had? Niemand minder dan Ronnie Flex had het bij het rechte eind. De blingbling barista bleek inderdaad nog geen woord te kunnen rappen. De cruisezanger blijft uiteindelijk over en dat is de goede keuze geweest: deze wat spirituele performer blijkt namelijk echt wel een aardig deuntje te kunnen zingen.

Lees ook 
Marieke Elsinga steekt de draak met kiekje uit Hyves-tijd: ‘Wat knapt een mens op van zon, hè?’

Kritiek

Hoewel het natuurlijk best onmogelijk is om de zanger eruit te pikken, hebben kijkers toch behoorlijk wat kritiek op Marieke. “Benieuwd hoe erg Marieke er dit keer naast zit”, was al te lezen voordat het programma goed en wel begonnen was. Ook wordt ze grappend ‘de Mol’ van deze show genoemd.

Zonnebril

Overigens is Marieke niet de enige die op kritiek kan rekenen. Ook Ronnie Flex krijgt van sommigen de wind van voren. Enkele kijkers vragen zich namelijk af waarom de rapper in een studio, waar geen zonlicht is, een zonnebril op heeft. “Dat je bij #ICanSeeYourVoice je zonnebril op zet is logisch. Zeker binnen in een studio”, schrijft iemand sarcastisch. Ach, gelukkig had Ronnie het wel bij het juiste eind. En die kan hij in ieder geval in zijn zak steken!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Twitter, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee