Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Auch! Voetbaltrainer Huub Stevens haalt stevig uit naar Sylvie Meis!

Auch! Voetbaltrainer Huub Stevens haalt stevig uit naar Sylvie Meis!

Auch! Voetbaltrainer Huub Stevens haalt stevig uit naar Sylvie Meis!

Voetbaltrainer Huub Stevens heeft zijn autobiografie geschreven en daarin haalt hij stevig uit naar Sylvie Meis. In 2007-2008 was Huub trainer bij de club Hamburger SV waar hij ook de voetballer Rafael van der Vaart trainde, die toen nog met Sylvie getrouwd was. De trainer is erg positief over Rafael van der Vaart, maar heeft maar weinig goeds te zeggen over Sylvie.

Huub Stevens schrijft in zijn boek onder andere: ‘Mijn relatie met Rafael van der Vaart was al die tijd heel goed […] Ik heb nooit problemen met hem gehad, behalve als het over Sylvie ging.’

Volgens de trainer had Sylvie een slechte invloed op haar man. Zo suggereert hij dat Rafael de week voor de 30e verjaardag van Sylvie expres een gele kaart kreeg zodat hij bij haar verjaardag kon zijn. Bewijs heeft hij daar echter niet voor. Ook zegt hij over Sylvie: ‘Mensen die zich over de rug van een ander belangrijk willen maken, daar hou ik niet zo van. En dat gold dus voor Sylvie Meis. Ik vind dat ze haar carrière is opgestart over de rug van Rafael’.

Stevige woorden dus van de trainer. We zouden ons natuurlijk kunnen afvragen of zijn sensationele uitspraken over Sylvie misschien een tactische zet zijn om zo zijn boek in de spotlights te krijgen. Wie weet? Sylvie Meis wil (voorlopig) in elk geval nog niet reageren op het boek.

Bij Shownieuws werd er een kort item gewijd aan de uitspraken van de trainer. Bekijk het hieronder:

Lees ook:

Zien: Sylvie Meis gaat voor nieuwe look

Groot nieuws voor Sylvie Meis!

Zien: Yolanthe vaart met kleine Xess Xava

Bron: show.nl