Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Auch! Michael reageert ook op Gordon

Auch! Michael reageert ook op Gordon

Auch! Michael reageert ook op Gordon

Gordon, normaal gesproken toch publiekslieveling nummer 1, heeft zich gister niet populair gemaakt met zijn harde uitspraken over de achtste realityserie, ‘Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos’. Na Barbie’s reactie heeft nu ook hubby Michael van zich laten horen – en zijn reactie is niet mild…

In de serie worden Samantha ‘Barbie’ van der Plas en haar man Michael gevolgd tijdens hun poging om een succesvolle eigen zaak te openen aan de Spaanse Costa del Sol.

Mocht je het gemist hebben, Gordon schreef hier het volgende over: “Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie (Samantha) en haar man Michael. De arts die hier voor verantwoordelijk is dient onmiddellijk uit zijn functie te worden gezet”

Hotter than my daughter

Samantha liet zien dat ze boven het venijn van dergelijke opmerkingen staat, door Gordon simpelweg te killen with kindness. “Tja. Ook Gordon heb een mening over ons uiterlijk. En tja… het maak mij niet uit. Je hóef mij (en Michael) niet leuk of mooi te vinde. En misschien had je harde woorden terug verwacht Gordon maar helaas ik vind jou shows wel leuk en je ben geen lelijke vent om te zien. Ben ook naar de Toppers geweest en vond het geweldig. Je inzet voor de eenzaamheid van de ouderen is heel bijzonder, jij en Geer make er een feestje van. Nou.. tot ziens dan maar schat. Bij Hotter than my daughter’ zal het wel worde 🙂 XXX Samantha”, aldus Barbie.

Zielig

Hier had het natuurlijk bij kunnen blijven, maar ook Michael liet gister van zich horen – en hij was stukken minder mild. In het programma Shownieuws zei de realityster het volgende:  “Misschien zit hij een beetje met zichzelf in de knoop, want dat zit hij wel vaker natuurlijk. Een echte relatie kan die man ook niet vinden dus ik heb wel een beetje te doen met Gordon eigenlijk”

 

Lees ook:

Bron: Shownieuws, Weekend, Grazia