Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Attentie, single ladies: déze Grey’s Anatomy-hunk is weer vrijgezel

Attentie, single ladies: déze Grey’s Anatomy-hunk is weer vrijgezel

Celebs
Attentie, single ladies: déze Grey’s Anatomy-hunk is weer vrijgezel

Knappe mannen in witte doktersjassen, welke vrouw heeft er geen zwak voor? Het is één van de hoofdredenen – naast dat we best genieten van alle drama’s – dat we al decennia lang kijken naar series als ER en Grey’s Anatomy. Goed nieuws voor vrijgezelle vrouwen (met een ietwat ruime fantasie en voor wie het woord ‘onbereikbaar’ niet bestaat): déze sexy acteur uit die laatste hitserie is weer vrijgezel.

Lees ook
Zien: ‘Grey’s Anatomy’-acteurs maken eigen versie van zwangerschapsfoto Beyoncé

Oh, dokter…
Jesse Williams, die we kennen als de knappe Dr. Jackson Avery in de Net5-serie, gaat scheiden van zijn vrouw Aryn Drake-Lee. De scheidingspapieren zouden volgens bronnen van TMZ vorige week zijn ingediend. Het is niet duidelijk wie de scheiding aanvraagt, wel is bekend dat ze er beiden achter staan.

Gezin
De 35-jarige Amerikaanse acteur (met ogen om in te verdrinken) heeft twee kinderen met Aryn. Ze hebben een dochter, Sadie (4), en een zoontje, Maceo, van nog geen twee jaar oud.

Andere tijden
Jesse en Aryn leerden elkaar kennen toen hij nog geschiedenisleraar was in New York. Na vijf jaar daten gaven ze elkaar in september 2012 het jawoord.

Beeld: Getty

Shoppen is altijd een goed idee