Word abonnee

Kies nΓΊ voor een abonnement met korting

Abonneer nΓΊ met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Groot verdriet voor Hans Klok: assistente Nathalie op 43-jarige leeftijd overleden

Groot verdriet voor Hans Klok: assistente Nathalie op 43-jarige leeftijd overleden

Celebs
Groot verdriet voor Hans Klok: assistente Nathalie op 43-jarige leeftijd overleden

Verschrikkelijk nieuws voor topillusionist Hans Klok. Zijn assistente Nathalie, die al sinds 1999 aan zijn zijde stond op het podium, is op 43-jarige leeftijd overleden. Ook voor Mees, het 12-jarige zoontje van Bridget Maasland, is dit een groot verlies. Nathalie is al jaren zijn stiefmoeder en trouwde vorig jaar in Las Vegas met zijn vader.

Alle ‘hoop’ verloren

Nathalie Hoop is in de nacht van maandag op dinsdag overleden na een lang ziektbed. Ze stierf aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. Daar werd ze vier jaar geleden mee gediagnostiseerd, toen er een tumor in haar baarmoeder ontdekt werd. Ze werd enige tijd met succes behandeld, maar in maart 2019 keerde de kanker terug. De chemokuren die ze daarna onderging, sloegen niet aan en Nathalie bleek niet meer te genezen. Ze laat niet alleen haar liefde Pepijn Padberg en diens zoon Mees achter, maar ook hun gezamenlijke dochtertje Keet (7).

‘Over Winnaars’

Vorige week was Nathalie nog te zien in het programma Over Winnaars, waarin Jamai Loman zieken en gehandicapten helpt hun droom te laten uitkomen. In die uitzending droomt de aan een rolstoel gekluisterde Sarah ervan nog een keer goed te “shinen“. Jamai neemt haar mee naar Vegas, waar ze Hans Klok mag assisteren, maar niet voordat Nathalie haar in Nederland vast de fijne kneepjes van het vak leert.

Lees ook
Volgers leven mee met ernstig geblesseerde zoon Bridget Maasland: ‘Hoop dat hij snel geneest!’

Vaarwel, Vegas

In de uitzending vertelde Nathalie dat ze zelf ziek was en daarom helaas niet met Hans in Vegas kon zijn. Ook deelde ze hoe het voor haar was om naast Hans te mogen staan. “Hans is denk ik de meest fanatieke persoon op aarde die ik ken. Hij is wel heel secuur, met illusies natuurlijk. Maar het kan ook zijn dat, als hij helemaal aan staat, harder gaat gooien, bijvoorbeeld met een zwaard. Dan moet jij ervoor zorgen dat je uit de weg gaat.” Drie dagen geleden plaatste Hans Klok nog een foto op Instagram van Nathalie en hem samen, waarbij hij schreef: “Simpelweg de beste!”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onzeΒ nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

On the road with the lovely Nathalie Hoop! – Simply The Best! #magic4nathalie @nathalie_padberg_hoop @nathalie_hoop_magic

Een bericht gedeeld door Hans Klok Vegas (@hansklokvegas) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kleine geluksmomentjes πŸ’« #geluksmomentjes #autumn #fijnevibes #beach #rollebolleninhetzand #dezeman #zonderhemkanikhetniet #noordwijk

Een bericht gedeeld door Nathalie Hoop Magic (@nathalie_hoop_magic) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❀️ fijn!

Een bericht gedeeld door Nathalie Hoop (@nathalie_padberg_hoop) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee