Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Ashton Kutcher woonde in Airbnb’s na scheiding van Demi Moore

WAT?! Ashton Kutcher woonde in Airbnb’s na scheiding van Demi Moore

WAT?! Ashton Kutcher woonde in Airbnb’s na scheiding van Demi Moore

Ashton Kutcher is momenteel gelukkig getrouwd met Mila Kunis en we zouden dus helemaal vergeten dat de acteur hiervoor maar liefst 8 jaar getrouwd was met een andere vrouw. De breuk tussen Ashton en Demi Moore ging de geschiedenisboeken in – net zoals die van Brangelina – maar blijkbaar verliep die toch niet zo soepel als gedacht. De acteur vertelde zonet in een interview dat hij na zijn scheiding een jaar in Airbnb’s woonde.

Tijdens een congres van Airbnb vertelde Ashton dat hij enkele jaren geleden veelvuldig gebruikt gemaakt heeft van de website. Hij zou namelijk na zijn scheiding van Demi Moore, een jaar in Airbnb’s gewoond hebben. De acteur besloot een jaar vrij te nemen van de filmwereld en op wereldreis te vertrekken.

“Ik vloog naar Europa en kwam midden in de nacht aan”, vertelde hij. “De verhuurder had een maaltijd voor me achtergelaten en een glas wijn”, aldus de acteur. “Het was… de magie en de liefde die ik op dat moment even nodig had en ik was verbaasd dat iemand zoveel kon geven om een vreemde”, vervolgde de acteur.

De 38-jarige acteur investeerde later ook een pak geld in de website omdat hij anderen ook de kans wil geven om dat hartelijke gevoel te ervaren. Tijdens zijn speech op het congres werd hij plots onderbroken door een vrouwelijke betoger die protesteerde tegen Airbnb. De vrouw wilde dat Airbnb zijn vestigingen in Palestina zou verwijderen en liep met een groot spandoek het podium op. De acteur nam rustig de tijd om de vrouw een antwoord te bieden terwijl hij het bedrijf, waarin hijzelf geïnvesteerd heeft, verdedigde.

Lees ook: