Je bent hier: Home > Celebs > #NoFilter: topmodel Ashley Graham toont ‘schade’ aan lichaam na zwangerschap

#NoFilter: topmodel Ashley Graham toont ‘schade’ aan lichaam na zwangerschap

Celebs
#NoFilter: topmodel Ashley Graham toont ‘schade’ aan lichaam na zwangerschap

Een maand na de geboorte van zoon Isaac heeft topmodel Ashley Graham een eerlijke foto op Instagram gedeeld van haar zwangerschapsstriemen. “Dezelfde ik, met een paar nieuwe verhalen”, schrijft ze daarbij.

Eerlijk over zwangerschap

Graham heeft tijdens en na haar zwangerschap veel gepost over de veranderingen in haar lichaam. In december liet ze weten dat ze bijna 25 kilo was aangekomen tijdens haar zwangerschap, en dat dat haar niets uitmaakte. Vorige week deelde ze een foto van zichzelf in ‘wegwerpondergoed’ waarbij ze opmerkte: “Steek je hand op als je ook nooit hebt geweten dat je ook je eigen luiers moest gaan verschonen.”

Taboe doorbreken

De Amerikaanse schrijft dat ze te weinig verhalen leest over hoe het echt is om te herstellen van een bevalling. “Niemand praat over het herstel, en de minder frisse aspecten daarvan, van kersverse moeders. Ik wil laten zien dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Het is zwaar, en het is ongelooflijk dat we het nog steeds zo moeilijk vinden om te praten over alles dat vrouwen moeten doorstaan.”

Lees ook
Zien: plus size model Ashley Graham krijgt haar eigen barbiepop

Gelukkig gezinnetje

Half januari werd Ashley voor het eerst moeder. “Zaterdag om 18:00 uur werd ons leven mooier. Dank voor al jullie liefde en steun in deze waanzinnige tijd”, schreef ze op Instagram. Het model maakte in augustus, op haar negende huwelijksdag met Justin Ervin, bekend dat ze zwanger was. In november vertelde ze in de talkshow van Ellen DeGeneres dat ze een zoontje verwachtte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

same me. few new stories.

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☕️&🥛

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee