Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers geschokt door ‘verkouden’ Art Rooijakkers in ‘Jinek’: presentator overladen met kritiek

Kijkers geschokt door ‘verkouden’ Art Rooijakkers in ‘Jinek’: presentator overladen met kritiek

Celebs
Kijkers geschokt door ‘verkouden’ Art Rooijakkers in ‘Jinek’: presentator overladen met kritiek

Na het weekend is het maandagavond weer tijd voor de eerste aflevering van ‘Jinek’ van deze week. Hierin passeert uiteraard het onderwerp ‘corona’ de revue, maar is ook ruimte voor een wat luchtiger topic. Namelijk: het nieuwe en alweer twintigste album van Bruce Springsteen, dat afgelopen vrijdag werd gelanceerd. Fans Dolf Jansen (57), Kluun (56) en Art Rooijakkers (44) schuiven bij Eva (42) aan om te praten over hun muzikale held. Waar het in de talkshow vooral gezellig is, moet de voormalig ‘WIDM’-presentator het helaas ontgelden op Twitter. Want zit-ie nou gewoon verkouden aan tafel?

‘Verkouden’ Art Rooijakkers in ‘Jinek’

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: heb je (milde) klachten van het coronavirus, dan is het belangrijk om thuis te blijven. Volgens kijkers van Jinek heeft Art Rooijakkers zich daar niet aan gehouden, toen hij werd uitgenodigd om in de talkshow te kletsen over Bruce Springsteen. De presentator zou niet alleen hoorbaar maar óók zichtbaar verkouden zijn geweest tijdens het televisieoptreden en had dus beter thuis kunnen blijven.

Bakken kritiek

Tijdens de bewuste uitzending van Jinek klimmen kijkers massaal in de virtuele pen en vragen twitteraars zich af of het wel zo verstandig is dat Art daar zit. “Rooijakkers ziet er verkouden uit en klinkt ook zo… thuisblijven?”, aldus een kijker van de talkshow. Een andere fan waarschuwt Eva alvast op cynische wijze. “Jinek, je buurman Art is verkouden. Hou je coronamelder in de gaten.”

Lees ook
Eva Jinek kan tranen niet bedwingen tijdens interview met Bibian Mentel

Negatieve test

RTL laat na alle reacties weten dat er niks aan de hand is en dat de presentator negatief getest is. “Anders was hij inderdaad niet gegaan”, aldus een woordvoerder. Inmiddels is alle kritiek ook bij Art zelf aangekomen en hij reageert dan ook op alle commotie in zijn Instagram Stories. “Lieve mensen, gisteren was ik bij Jinek om te praten over het nieuwe album van Springsteen. En ik klonk verkouden, begreep ik”, begint Rooijakkers zijn statement. “Even ter geruststelling: ik was net getest, de uitslag was negatief. Anders was ik natuurlijk aan tafel gaan zitten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Twitter | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee