Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Art Rooijakkers hevig geschrokken na auto-ongeluk in Ivoorkust

Art Rooijakkers hevig geschrokken na auto-ongeluk in Ivoorkust

Celebs
Art Rooijakkers hevig geschrokken na auto-ongeluk in Ivoorkust

Art Rooijakkers en zijn team van het tv-programma Helden van de Wildernis hebben woensdag een ongeluk gehad. Eén van de drie auto’s waarmee het team onderweg was in Ivoorkust sloeg na een slip over de kop.

Lees ook
Dit is de nieuwe presentator van ‘Wie is de Mol?’

Total loss

“Dat was schrikken!”, schrijft de presentator bij een reeks foto’s op Instagram. “Gelukkig bleken de drie inzittenden (de bioloog, zijn vriendin en assistent) na bezoek aan een kliniek redelijk ongedeerd. De auto is wel total loss.” Of de opnames vertraging op hebben gelopen, vertelt de presentator niet.

‘Het was hun enige auto’

De auto was de enige auto van de stichting waarmee ze optrokken. “Dus mocht er nog iemand een 4×4 over hebben of iets anders kunnen of willen doen, laat het vooral weten”, probeert Art de stichting te helpen.

Mooie afsluiter

De presentator is voordat hij overstapt van de NPO naar RTL nog bezig met het tweede seizoen van Helden in de Wildernis. Daarvoor bezoekt hij weer natuurbeschermers over de hele wereld. Voor de presentatie van Art’s programma Wie Is De Mol? is al een opvolger gevonden; oud-deelnemer Rik van de Westelaken neemt het stokje over van Art.

Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee