Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romy en Arie Boomsma onthullen geslacht van derde kindje

Romy en Arie Boomsma onthullen geslacht van derde kindje

Romy en Arie Boomsma onthullen geslacht van derde kindje

Deze week barst van het babynieuws. Niet alleen is de jaarlijkse lijst met populairste kindernamen weer gepresenteerd, ook werd bekend dat zowel presentatrice Airen Mylène als Lauren Verster bevallen zijn van hun tweede kindje. En daarmee zijn we er nog niet: Romy en Arie Boomsma hebben zojuist het geslacht van hun derde kindje bekendgemaakt.

Nieuw huis, nieuw gezinslid

Het stel verwacht later dit jaar een dochtertje te verwelkomen. Romy maakt het geslacht van de baby bekend via Instagram Stories. “We wilden het eerst live aan iedereen vertellen voor we dat online zouden delen”, schrijft ze. “We zijn dolblij dat de twintig weken echo goed was en we daar de bevestiging kregen dat we nog een dochter krijgen.”

Meiden in de meerderheid

Het is het derde kindje voor Romy en Arie. Eerder kregen ze al dochtertje Bobby Jo (nog nét geen 4) en zoontje Mozes Wolf (2), die op kerstavond 2017 – na vier keer persen – ter wereld kwam. Twee jaar lang waren er dus net zoveel mannen als vrouwen in huis, maar met de komst van nummer drie zijn papa Arie en zoontje Mozes Wolf straks weer in de minderheid.

Lees ook
Droomhuis te koop! Zo ziet het Amsterdamse paleis van Arie en Romy Boomsma eruit

Verhuizen

De komst van een nieuw gezinslid is niet de enige grote verandering voor de familie Boomsma. Onlangs zette het stel hun prachtige huis in de hoofdstad te koop. Waar Romy en Arie naartoe verhuizen, is niet bekend, maar wel vertrekken ze uit Amsterdam. In september schitterden ze nog met een prachtshoot in de najaarseditie van Vogue Living. In het bijbehorende interview werd duidelijk dat Romy droomt van wonen op een boerderij. “Met twee paarden, kippen en een moestuin. Het is tijd voor een simpel leven.” Eind 2019 deelde Romy op Instagram dat ze op fietsafstand van de stad inderdaad hun intrek zullen nemen in die droomboerderij, “met kippen, paardjes en straks ons derde kindje”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Zo bijzonder om weer mee te mogen maken, Arie en ik verwachten ons derde kindje?. foto door @chloechante

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er zijn dagen dat ik ongeduldig begin aan een wandeling met de kinderen. Nog in de modus van mijn werk, teveel andere dingen in mijn hoofd. Dan vraag ik ze soms om door te lopen als ze even stil blijven staan bij een struik of een auto waaronder net een buurkat wegschoot, alsof we ergens op tijd moeten zijn. Zodra ik mijzelf daar bewust van raak, schakel ik, met enige schaamte, om en geef ik me over aan hun tempo. Neem de tijd, kijk met ze mee naar de bloemen aan een tak, een spin op de leuning van een bankje. Zo worden wandelingen bijna meditatief (ik zeg bijna, want Mozes en Bobby zijn natuurlijk wel 1 en 3, voorlopig is het gewoon een extra workout. Maar toch). Ze helpen mij in die langzame modus, een beetje zoals het lezen van gedichten na een dag met veel afspraken. Het duurt vaak even voordat je in dat andere tempo komt, die kalmere sfeer. Met kinderen gaat dat sneller. In tegenstelling tot een boek kun je die niet wegleggen. Gelukkig ook maar.

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP