Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Arie Boomsma neemt het op voor zijn vrouw Romy

Arie Boomsma neemt het op voor zijn vrouw Romy

Celebs
Arie Boomsma neemt het op voor zijn vrouw Romy

Arie Boomsma is het zat dat mensen negatieve reacties sturen naar het Instagram-account van zijn vrouw Romy. Één van haar volgers zei onlangs dat ze alleen maar sieraden draagt om haar “lelijke, dikke moedervlek te verbergen.”

Lees ook: Arie Boomsma pleit voor meer papaverlof: ‘Vaders, neem langer vrij’

Stand by your woman

De presentator gebruikt zijn Instagram om een post te wijden aan zijn liefhebbende vrouw en de moeder van zijn kinderen. “Ik ben dol op die moedervlek”, schrijft Arie. Door de geplaatste opmerking gingen Romy en haar man in gesprek over wat nu de schoonheidsnormen zijn. “Iets laten zien dat niet voldoet aan de norm is reden voor afgrijzen en wordt daardoor al snel gezien als statement.”

Uit ervaring weet Arie hoeveel moeite mensen doen om invloed uit te oefenen op hun uiterlijk. “Voor mijn televisieprogramma’s sprak ik regelmatig meisjes en jongens die hun uiterlijk, de hoeveelheid haar op hun lichaam of zelfs hun seksuele handelingen volledig afstemden op de wensen en verwachtingen van anderen”, zegt de presentator over zijn ervaringen.

Romy laat het er in ieder geval niet bij zitten en heeft via een Instagram Story gereageerd op de opmerking. “Thanks voor de input, zit al een tijdje met dit onderwerp voor mijn Vogue column in mijn hoofd”, zegt het model. To be continued

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties?
S
chrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP & Instagram

Shoppen is altijd een goed idee