Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Arie Boomsma zit in quarantaine met corona: ‘Een goede gezondheid is het belangrijkste schild tegen het virus’

Arie Boomsma zit in quarantaine met corona: ‘Een goede gezondheid is het belangrijkste schild tegen het virus’

Arie Boomsma zit in quarantaine met corona: ‘Een goede gezondheid is het belangrijkste schild tegen het virus’

Arie Boomsma heeft zich al meer dan eens negatief uitgesproken over de coronamaatregelen van de overheid. De presentator en sportschoolhouder vindt dat er meer focus moet zijn op een gezonde levensstijl. Helaas heeft Arie sinds vrijdag zelf corona opgelopen, vertelt hij op Instagram.

Arie Boomsma in quarantaine

Arie Boomsma zit sinds vrijdag in quarantaine, omdat hij besmet is geraakt met corona. Arie gaat gelukkig niet bij de pakken neerzitten en sport gewoon door in zijn achtertuin. De presentator besteed veel aandacht aan zijn gezondheid. Hij sport veel, is eigenaar van een sportschool en hij heeft een gezonde levensstijl. Hij is van mening dat een goede gezondheid zeker kan helpen tegen het coronavirus, maar de presentator heeft zich wel laten vaccineren.

Een van z’n nichtjes vroeg of hij nu teleurgesteld was in zijn lichaam, omdat hij corona heeft gekregen. “Ik antwoordde dat iedereen zo’n virus op kan lopen. (…)  Maar ik roep nu al meer dan anderhalf jaar dat een goede gezondheid je belangrijkste schild is tegen zo’n virus. Dat je nog steeds ziek kunt worden, maar dat de kans op een ernstig ziekteverloop veel kleiner is.”

Lees ook
Doutzen Kroes onder vuur na delen van bizar ‘antivaxx’-filmpje op social media

Sporten en gezond leven

Als eigenaar van een sportschool is Arie het niet vaak eens met de maatregelen van de overheid. Hij vindt dat er meer aandacht moet zijn voor gezond leven en veel sporten. Het is goed dat de vaccinaties er zijn, maar mensen moeten zich wel focussen op hun gezondheid, ook al al hebben ze een prik, zegt hij op Instagram. Arie laat daarom in zijn Instagram post een fullbody workout zien ter inspiratie. De presentator lijkt zelf verder weinig last te hebben van coronaklachten en gaat gewoon verder met zijn workouts in de tuin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress