Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ariana Grande: ‘Ik voelde me een lustobject!’

Ariana Grande: ‘Ik voelde me een lustobject!’

Ariana Grande: ‘Ik voelde me een lustobject!’

Zangeres Ariana Grande is gelukkig in de liefde met haar vriend Mac Miller, die tevens allerlei hits op zijn naam heeft staan. Toen de twee tortelduifjes samen in de auto zaten, maakte een fan een opmerking over hun liefde die in verkeerde aarde viel bij Ariana. Op Twitter doet de zangeres haar beklag. ‘Ik ben geen stuk vlees!’

Sexy as hell
Een fan volgde de 23-jarige zangeres en haar vriend in de auto en riep haar allerlei dingen toe. Onder andere sprak de fan over het feit dat Mac Miller een geluksvogel is omdat hij Ariana heeft weten te bemachtigen. “Hij zei: Ariana is ‘sexy as hell’”, herinnert de zangeres zich.

Misselijk
Op Twitter schrijft de succesvolle zangeres: “Dit is voor sommigen van jullie misschien geen big deal, maar ik werd er misselijk van en voelde me een lustobject. Ik zat er bovendien vlak naast toen hij dat zei.” Het is niet de eerste keer dat Ariana te kampen heeft gekregen met zulke opmerkingen. Volgens de Problem-zangeres maakt uitspraken als deze vrouwen angstig.

Stuk vlees
En dat is niet het enige, want de zangeres vervolgt dat ze door zulke opmerkingen ook denkt dat vrouwen erdoor ook vaker het gevoel hebben dat ze tekort schieten. “Ik ben geen stuk vlees dat een man kan gebruiken voor zijn plezier. Ik ben een volwassen vrouw en heb een relatie met een man die mij liefheeft en behandelt met respect.”

Lees het gehele Twitter bericht hieronder.