Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Aretha Franklin komt tóch met nieuwe muziek

Aretha Franklin komt tóch met nieuwe muziek

Aretha Franklin komt tóch met nieuwe muziek

Aretha Franklin maakte in februari bekend het rustiger aan te willen  doen en niet langer op tournee te gaan. Toch is er ook goed nieuws voor de fans van de soulzangeres, want Franklin heeft aangekondigd aan een nieuw album te werken. De nieuwe plaat verschijnt in januari 2018.

Lees ook: Beste nieuws ever: er komt een muziekfestival in Disneyland!

Monsterhits
De 75-jarige Franklin kennen we van haar monsterhits Think, Respect, Natural Woman en I Say A Little Prayer. Haar laatste album dateert uit 2014: op Aretha Franklin Sings the Great Diva’s zingt de zangeres bekende nummers van vrouwelijke collega’s.

Laatste album?
Over haar nieuwe album vertelt Franklin aan Billboard Magazine: ‘Ik werk aan een paar dingen. Ik denk dat er tien nummers op de nieuwe plaat komen. Misschien elf.’ Ook is al bekend gemaakt dat ze voor dit album de handen ineen heeft geslagen met o.a. Stevie Wonder, Lionel Richie en Elton John. En dat kan maar één ding betekenen: dit wordt een onvergetelijk album. Zal het ’t laatste van de Queen Of Soul zijn?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL, Billboard Magazine

Shoppen is altijd een goed idee