Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk zingt bij ‘Holland zingt Hazes’

Anouk zingt bij ‘Holland zingt Hazes’

Anouk zingt bij ‘Holland zingt Hazes’

In 2017 zal alweer de vijfde editie van Holland Zingt Hazes plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit grootse evenement is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes. Verschillende artiesten zullen optreden en nummers van André Hazes ten gehore brengen. En één van de gastartiesten volgend jaar is niemand minder dan Anouk!

Anouk kondigde het nieuws vandaag officieel aan op haar Instagramaccount. Gisteravond zette Anouk als voorproefje de boel op zijn kopin Café Casablanca! Samen met volkszanger en trouwe Holland Zingt Hazes-artiest Peter Beense beklom zij spontaan het karaokepodium en zette een Hazes nummer in. Ze deelde vandaag op Instagram een filmpje van haar impromptu optreden met de tekst: ‘Goeiemorgen! Volgend jaar kom ik een paar liedjes zingen bij Holland zingt Hazes. 🎉😀Gisterenavond heb ik alvast met Peter Beense op de zeedijk een beetje geoefend 🙂 Fijne dag allemaal. X’

Holland zingt Hazes

Behalve Anouk zullen nog veel andere bekende artiesten hun opwachting maken in de vijfde editie van Holland Zingt Hazes. Zo zullen Johnny de Mol, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley en Willeke Alberti een liedje van Hazes zingen. En ook de kinderen van André Hazes en Jeroen van der Boom verlenen weer hun medewerking aan de concerten.

In maart 2017 opent de Ziggo Dome voor het vijfde jaar op rij haar deuren voor Nederlands grootste meezingspektakel: Holland Zingt Hazes. En het wordt spectaculairder dan ooit tevoren, want tijdens deze jubileumeditie staat naast Nederlands beste zangers en zangeressen ook een heus hologram van André Hazes op het Amsterdamse podium. Door middel van de allernieuwste hologram technieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat.

Bestel je tickets vandaag nog!

De vijfde editie zal plaatsvinden op 18, 23, 24 en 25 maart 2017 en de kaartverkoop gaat snel! Wil jij Anouk en alle andere artiesten graag zien optreden? Bestel je tickets dan vandaag nog, want voor je het weet zijn alle kaarten uitverkocht! Tickets voor de show kun je hier bestellen.

Lees ook:

Zien: Roxeanne Hazes reageert voor het eerst op de geboorte van haar neefje

Hilarisch! André Hazes Jr. verschoont eerste poepluier!

Té lief! Het zoontje van Anouk is al net zo’n zangtalent als zijn moeder