Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kritiek op Anouk Smulders na delen van mening over de Borsato zaak: ‘Is gewoon vriendjespolitiek’

Kritiek op Anouk Smulders na delen van mening over de Borsato zaak: ‘Is gewoon vriendjespolitiek’

Kritiek op Anouk Smulders na delen van mening over de Borsato zaak: ‘Is gewoon vriendjespolitiek’

Dinsdagavond werd bekend gemaakt dat een 22-jarige vrouw aangifte heeft gedaan tegen Marco Borsato (54), vanwege ‘onzedelijke betastingen’. En in showbizzland gaat het nergens anders meer over. Ook Anouk Smulders (47), vriendin van Leontine (53), deelde haar mening in de uitzending van ‘Shownieuws’. Nu wordt ze beschuldigd van vriendjespolitiek. 

Shownieuws

“Als moeder zijnde, als dit jouw kind overkomt, waarom praat je dan eerst met een krant en daarna pas met de politie? (…) Als dit met mijn kind zou gebeuren, dan sta ik bij wijze van spreken binnen een paar uur bij de politie. Wat maakt dat je zo lang wacht en dat je eerst met een andere partij praat dan de politie? Dat is toch het eerste wat je doet?” vertelt Anouk in de uitzending van Shownieuws.

Stappenplan

Verder heeft Anouk het ook nog over ‘een stappenplan’ als het gaat om de aangifte. “Die aangifte komt redelijk laat, zo van: ik weet iets, maar ik mag het nog niet zeggen. In mijn ogen wordt er ook nog een soort van oproep gedaan: zijn er nog andere vrouwen die eenzelfde ervaring hebben?”, laat ze weten.

Leontine

Ook neemt Anouk het nog op voor haar vriendin Leontine. Want ze vindt dat er naast moeder van het vermeende slachtoffer ook een ‘andere kant’ is. “En die heeft ook drie kinderen met Marco. Ik sta er ook met een moedergevoel in en dat is heel anders dan een juridisch standpunt.”

Lees ook
Marco Borsato stopt na beschuldigingen als ambassadeur van War Child

Kritische kijkers

Op Twitter zijn er veel kijkers die nogal kritisch zijn over de uitspraken van Anouk. ‘Wat heb jij te doen met de Borsato’s?’ is er te lezen. ‘Geen enkele sympathie.’ En iemand anders twittert: ‘Valt helemaal niet op dat Anouk een vriendin is van de Borsato’s. Jezus, wat een victim blaming. Al wacht je tien jaar met aangifte doen. Het gaat erom of hij het gedaan heeft of niet.’ Weer iemand anders zegt tegen Anouk: ‘Open je ogen meid!’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: BrunoPress