Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk showt babybuik op Instagram

Anouk showt babybuik op Instagram

Anouk showt babybuik op Instagram

Zangeres Anouk is zwanger van haar zesde kind, maar houdt details over haar zwangerschap en andere kinderen erg privé. Tot nu toe, want de blondine plaatste trots een foto op Instagram van haar groeiende babybuik!

Op het kiekje zien we hoe haar vriend Dominique een kus geeft op haar buik. “Geen koning zonder een koningin”, schrijft ze erbij. Anouk heeft al vijf kinderen. Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11), Phoenix Ray (10), Jesiah Dox (5) en Sion Jethro(1,5).

FullSizeRender (18)

Eerder verwijderde de zangeres een foto op haar Instagram account, waarop zij met haar vriend en vijf kinderen te zien was. De reden was het grote aantal racistische opmerkingen en het commentaar op haar levensstijl.

‘Alleen al het feit dat ik straks zes kinderen heb van vier verschillende vaders. Dat hoort volgens heel veel mensen niet zo. Ik pas niet in de ‘norm’. Maar weet je, als je bij ons thuis bent, zie je daar niks van terug. We hebben het zo ontzettend goed met elkaar,’ vertelt de zangeres aan Grazia.

Omdat Anouk haar kinderen wil behoeden voor harde opmerkingen deelt ze weinig van haar privéleven op sociael media, maar dit prachtige plaatje kon ze ons niet onthouden. Cute!

Lees ook:

Bron: Grazia