Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk brengt in samenwerking met oudste zoon nieuw nummer uit

Anouk brengt in samenwerking met oudste zoon nieuw nummer uit

Anouk brengt in samenwerking met oudste zoon nieuw nummer uit

Ondanks dat ze nog steeds in lock down in Marokko zit, heeft Anouk de afgelopen dagen zeker niet stilgezeten. Letterlijk en figuurlijk. Naast dat ze af en toe een online sportlesje in haar hotelkamer volgt, heeft ze de afgelopen weken ook hard aan muziek gewerkt. Vandaag bracht ze het nummer I Love You uit. En dat is niet alleen een prachtige song, maar betreft ook nog eens een bijzondere samenwerking.

Anouk brengt nummer vanuit Marokko uit

Anouk zit op dit moment nog steeds in Marokko, waar ze in maart naartoe vloog om aan muziek te werken. In een luxueus resort zou ze een paar dagen volop gaan schrijven, waarna ze met een aantal nieuwe nummers op zak weer terug zou keren. Dit ging vervolgens even anders dan gepland, toen het coronavirus roet in het eten gooide. Zo werd het steeds moeilijker om vanuit Marokko terug naar Nederland te vliegen. Helemaal omdat de zangeres met hevige astma kampt. Ze besloot daarom om in Marrakech te blijven. “Ik heb overlegd met mijn longarts. Zij zei dat ik beter niet in lange rijen moet staan en in een ruimte moet zitten met andere mensen, zoals in een vliegtuig. Ik ben gewoon zo bang dat ik het oppak en meeneem naar huis. Dit is echt een groot dilemma. Ik wil gaan, maar ik vind het een te groot risico.”

Lees ook
Anouk neemt ‘moeilijkste beslissing ooit’: ‘Ik voel me een slechte moeder’

Samenwerking met zoon Benjamin

De moeder van zes besloot daarom in Marrakech te blijven. Helemaal omdat de kinderen bij vriend Dominique en zijn vader in goede handen zijn. Door de treurige reden kon Anouk wel volop aan haar muziek blijven werken, waarvan ze de afgelopen weken regelmatig ruwe demo’s deelde op haar Instagram. Het nummer I Love You werd zo goed opgepikt, dat Anouk besloot het uit te brengen. “Niet geheel onbelangrijk om in deze periode even extra te laten weten dat je van hem of haar houdt”, schrijft ze op Instagram. Extra bijzonder: het artwork voor het nummer is gemaakt door niemand minder dan haar oudste zoon Benjamin. “Daar ben ik supertrots op.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, ANP