Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk deelt zeldzame romantische foto met grote liefde Dominique

Anouk deelt zeldzame romantische foto met grote liefde Dominique

Anouk deelt zeldzame romantische foto met grote liefde Dominique

Hoewel Anouk een turbulent liefdesleven heeft gekend, is ze nu alweer een aantal jaar samen met de twintig jaar jongere Dominique Schemmekes. Nog altijd is het stel dolgelukkig met elkaar, zo blijkt wederom uit een verliefd kiekje op Instagram.

Op de foto is te zien hoe Anouk en haar vriend elkaar stevig vasthouden. “Met al m’n liefdes in de Efteling”, schrijft ze erbij. Hiermee doelt de zangeres niet alleen op Dominique, maar ook haar zes kids: Benjahmin (16), Elijah (14) Phoenix (13), Jesiah (8), Sion (4) en Jelizah Rose (2).

Geluk

Fans van Anouk kunnen niet ophouden over de liefde die duidelijk van de foto afspat. “Geweldig meid, koester die momenten”, reageert iemand. Een ander schrijft: “Ik vind jou zo’n fijn oprecht mens. Ik gun jou al het geluk van de wereld.”

Lees ook
Auw! 9 keer dat Anouk snoeihard uit de hoek kwam

Bijzondere ontmoeting

Anouk en Dominique hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet. Zo was hij de basketbalcoach van haar zoon, zo ontdekte ze via Instagram. “Op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht: ‘Wie is dat?’. ‘Nou’, zegt mijn zoon, ‘dat is mijn coach.’ Ik dacht: jeetjemina, dat is een stuk”, vertelde ze eerder. “Ik ga nog wel wat vaker kijken!” En de rest is geschiedenis. Samen hebben de twee een dochtertje, genaamd Jelizah Rose, dat in 2016 ter wereld kwam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram