Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk ontroert met optreden op Instagram: ‘Tranen in mijn ogen’

Anouk ontroert met optreden op Instagram: ‘Tranen in mijn ogen’

Anouk ontroert met optreden op Instagram: ‘Tranen in mijn ogen’

Anouk (44) heeft haar volgers in deze bizarre periode getrakteerd op een ontroerend optreden via Instagram. De zangeres zit nog altijd vast in Marrakesh en brengt vanuit haar hotelkamer het nummer ‘Going for the kill’ ten gehore, waardoor haar fans het maar lastig droog kunnen houden.

Op het sociale medium deelt ze een ruwe demo van haar nieuwe nummer, waarvan het gitaarspel al vooraf was opgenomen. Met de performance op Instagram kan Anouk rekenen op een hoop complimenten, ook van haar collega’s. Zo noemt Ali B het optreden “fakking mooi” en vindt Fred van Leer het liedje “waaaaaanzinnig”.

Emotioneel

Ook fans prijzen Anouk de hemel in en pinken massaal een traantje weg. “Zo, die kwam binnen. Hield het niet droog”, schrijft iemand. Een ander kan daar alleen maar mee instemmen en reageert: “Tranen in mijn ogen”.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ Gitaar @ariestorm @elfennmarrakech

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Coronavirus

De zangeres vertrok zo’n twee weken geleden naar Marrakesh en zou daar eigenlijk maar een paar dagen blijven. Marokko schrapte vanwege het coronavirus echter meerdere vluchten naar Europa voor onbepaalde tijd. Nu zit ze vooralsnog vast in een hotel.

Lees ook
Anouk neemt ‘moeilijkste beslissing ooit’: ‘Ik voel me een slechte moeder’

Anouk in Marrakesh

Nu Anouk langer in Marokko moet blijven dan gepland, laat ze regelmatig iets van zich horen op social media. Zo liet ze eerder al weten het moeilijke besluit genomen te hebben om voorlopig niet thuis te komen. Ook zei ze te vrezen voor haar eigen gezondheid. “Ik ben bang dat als ik het virus krijg, dat het niet heel positief afloopt. Het is voor mij niet handig om tussen veel mensen te staan op een vliegveld. Ik ben echt geen hypochonder of zo, maar ik heb hier geen goed gevoel over. Het is best een beetje eng allemaal.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Langetermijngevolgen, onzekerheid wat de beste keuze is..moeilijkste beslissing ooit denk ik wel

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram