Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk open over meerdere miskramen: ‘Het ging niet makkelijk’

Anouk open over meerdere miskramen: ‘Het ging niet makkelijk’

Celebs
Anouk open over meerdere miskramen: ‘Het ging niet makkelijk’

Tot haar verdriet zit Anouk (44) door het coronavirus nog altijd in Marrakesh. Via Instagram houdt de zangeres haar volgers op de hoogte van de situatie, maar is ze ook ingegaan op een paar prangende vragen van fans. Zo vertelt de blondine onder meer over haar miskramen en sterilisatie.

Voordat Anouk in verwachting raakte van Jelizah Rose, de dochter die ze samen met haar geliefde Dominique Schemmekes op de wereld zette, had de zangeres een aantal miskramen. “Het ging niet makkelijk”, vertelt ze op Instagram.

Meerdere miskramen

In 2015 deed ze er ook al een boekje over open. “In de afgelopen zes maanden ben ik eigenlijk de hele tijd – ik denk vanaf mei – zwanger geweest. Maar ik ben een paar keer het kindje verloren”, zei ze destijds. “Ik ben natuurlijk een beetje onzeker geworden, na die miskramen. Tegelijk wil ik daar niet al te dramatisch over doen, hoor. Ik heb al vijf gezonde kinderen, het moet zó erg zijn voor vrouwen die zoiets aan het begin meemaken, dat besef ik nu pas. Maar net omdat het altijd goed is gegaan, en het gaat dan een paar keer na mekaar mis, sta je daar toch wel even bij stil.”

Toekomst

In 2016 mocht het toch baten voor Anouk en Dominique, en werden ze de trotse ouders van Jelizah. Het was de zesde keer dat de blondine moeder werd, wat haar vriend wel genoeg vond. “Hij bood aan om zelf gesteriliseerd te worden”, vertelt ze erover. Maar daarmee ging ze niet akkoord. “Hij is daar veel te jong voor”, aldus de coach van The Voice of Holland en The Voice Kids over haar negentien jaar jongere partner. “Je weet nooit hoe het leven gaat lopen.” Want mocht het ooit zo gaan, dan gunt ze het Dominique om eventueel een gezin te kunnen stichten met een ander. “Het kan dat hij een ander fantastisch mens tegenkomt.”

Lees ook
Anouk neemt ‘moeilijkste beslissing ooit’: ‘Ik voel me een slechte moeder’

Anouk in Marrakesh

Nu Anouk langer in Marokko moet blijven dan gepland, laat ze regelmatig iets van zich horen op social media. Zo liet ze eerder al weten het moeilijke besluit genomen te hebben om voorlopig niet thuis te komen. Ook zei ze te vrezen voor haar eigen gezondheid. “Ik ben bang dat als ik het virus krijg, dat het niet heel positief afloopt. Het is voor mij niet handig om tussen veel mensen te staan op een vliegveld. Ik ben echt geen hypochonder of zo, maar ik heb hier geen goed gevoel over. Het is best een beetje eng allemaal.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee