Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eerste vlucht uit Marokko richting Nederland zónder Anouk vertrokken

Eerste vlucht uit Marokko richting Nederland zónder Anouk vertrokken

Eerste vlucht uit Marokko richting Nederland zónder Anouk vertrokken

Zangeres Anouk zit niet in het vliegtuig met Nederlanders dat dinsdag uit Marokko is vertrokken. Dat heeft haar woordvoerder desgevraagd gemeld. Anouk is een van de honderden Nederlanders die inmiddels een maand vastzitten in Marokko door de coronacrisis.

Ook Anouk snel terug naar Nederland?

Het ministerie van Buitenlandse Zaken liet dinsdag weten dat een eerste vlucht met een handvol Nederlanders uit Rabat is vertrokken. Daarop bevindt de zangeres zich dus niet. Minister Stef Blok sprak de hoop uit dat de Marokkaanse regering ook de rest van de Nederlanders snel laat vertrekken.

45 kaarsjes uitblazen in je up

Anouk plaatste de afgelopen weken meerdere filmpjes op sociale media waarin zij verslag deed van haar situatie in Marokko. Zij vierde afgelopen week ook haar verjaardag zonder haar vriend en kinderen, die in Nederland zitten. Dominique deelde die dag een foto van Anouk en hun dochter Jelizah Rose, met daarbij een prachtige tekst. “Gefeliciteerd voor mijn liefste vrouw en de moeder van onze kinderen”, begint hij bij het kiekje. “Je maakt mij gelukkig en trots op de dingen die wij samen bouwen.” Anouk reageerde met een hoop hartjes op het lieve gebaar van haar liefde.

Gelukkig giga-gezin

Samen hebben Anouk en Dominique een dochter: Jelizah Rose, geboren in 2016. In totaal heeft de zangeres zes kinderen. De eerste drie – Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah en Phoenix Ray – kreeg ze met Remon Stotijn, met wie ze acht jaar samen was. Daarna zette Anouk een kind op de wereld met rapper Unorthadox, genaamd Jesiah Dox. Haar zoon Sion Jethro kreeg ze met Seraino Dalgliesh.

Lees ook
Anouk ontroert met hotel-optreden op Instagram: ‘Tranen in mijn ogen’

Vast in verlaten spookresort

De zangeres vertrok bijna een maand geleden naar Marrakesh en zou daar eigenlijk maar een paar dagen blijven. Marokko schrapte vanwege het coronavirus echter voor onbepaalde tijd vele vluchten naar Europa, waarna de zangeres vast kwam te zitten in een volledig verlaten resort. “Ik zit in een heel groot resort met heel veel kamers en villa’s, maar alles (behalve die van mij) staat leeg. Ik zweer het, ik ben de enige die nog over is en dat is best creepy”, liet ze weten in een video. Gelukkig schoot Leontine Borsato haar te hulp na het zien van de beelden. Ze bracht Anouk direct in contact met een bevriende Nederlandse hoteleigenaar, die haar snel liet ophalen zodat ze in zijn hotel kon verblijven in plaats van een kolossaal, eng spookresort.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday to my lovely wife and the mother of our children. You make me happy and proud of the things we built together❤️? @anouk #staysafe #loveyou

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram