Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk Maas ziek van de zenuwen

Anouk Maas ziek van de zenuwen

Anouk Maas ziek van de zenuwen

“Het was de eerste keer in haar leven dat ze zo nerveus was. Ik ben echt nog nooit zo zenuwachtig geweest,” dat zei musicalster Anouk Maas gisteravond aan tafel bij Jeroen Pauw. De actrice was zo zenuwachtig voor haar optreden in Celebrity Stand Up, dat ze zelfs moest overgeven vlak voor ze op moest.

In het programma laten twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen zien dat stand-up comedy een vak apart is. Niet iedereen kan met niks meer dan een microfoon de lachers op zijn hand krijgen en het vraagt een hoop lef om op het podium te durven staan.

Spanningen

Voor Anouk Maas viel het dus alvast niet mee. Aan tafel bij Jeroen Pauw vertelde ze gisteren openhartig over de spanningen die ze had voor het optreden. De musicalactrice was samen met voormalig profvoetballer Glen Helder, die zich vooral druk had gemaakt over het feit of hij zijn tekst wel “in zijn kop kon krijgen”

Vorige week beten ex-Jakhals en presentator Frank Evenblij en acteur Christophe Haddad het spits af.

Deze donderdag om 22:00 in de eerste aflevering van Celebrity Stand-up: Jakhals Frank Evenblij over zijn ruzie met clown Bassie.

A video posted by Comedy Central Nederland (@comedycentralnl) on

Morgenavond is het de beurt aan ‘Sterretje’ Tony Star en ex-politicus Tofix Dibi. Pas over 2 weken, op 3 november, is het de beurt aan Anouk Maas en Glenn Helder. Ga jij kijken?

 

Lees ook:

Bron: Comedy Central, Pauw, Instagram @AnoukMaas