Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk neemt belangrijke beslissing: ‘Zo min mogelijk risico nemen’

Anouk neemt belangrijke beslissing: ‘Zo min mogelijk risico nemen’

Anouk neemt belangrijke beslissing: ‘Zo min mogelijk risico nemen’

Anouk (45) is inmiddels gelukkig weer in Nederland, na lang in Marrakesh te hebben moeten verblijven vanwege het coronavirus. Hoewel het normale leven beetje bij beetje terugkomt, neemt de zangeres toch een belangrijke beslissing wat betreft haar kinderen.

Anouk houdt kinderen thuis

Want ja, het maken van nieuwe nummers lukt niet echt, zo laat de zangeres weten op Instagram. “Het is alweer een tijdje geleden, bijna drie weken. Ik heb geen nieuwe nummers kunnen schrijven sinds ik thuis ben. Dat is bijna onmogelijk met alle kinderen thuis.” Anouk biecht op: “Ik ben een van die ouders die haar kinderen in huis houdt.”

Zo min mogelijk risico

De Haagse rockchick wil het risico niet nemen dat haar kinderen het virus krijgen. “Ik weet dat dat sowieso kan natuurlijk, maar ik probeer zo min mogelijk risico te nemen.” Anouk heeft zware astma en zal daarom waarschijnlijk extra voorzichtig zijn.

Muziek

Volgers hoeven in ieder geval niet lang te wachten op een muzikale traktatie: Anouk laat een akoestische versie horen van het nummer Pretending as always. “Als ik een album schrijf, dan zijn er altijd een of twee nummers die er het meest uitspringen. Misschien is dit een mooie gelegenheid om juist die nummers te laten horen.”

Lees ook
Gestrande Anouk eindelijk thuis na anderhalve maand gedwongen verblijf in Marokko: ‘Enorm veel geluk gehad’

Groot gezin

Op 18 maart besloot Anouk, die zwaar astmatisch is, om in Marokko te blijven, in plaats van terug te reizen naar haar kinderen en geliefde in Nederland. Pas eind april kwam de zangeres weer aan op Schiphol. Thuis hebben haar vriend Dominique en Anouk’s kinderen met smart op haar terugkeer gewacht. Samen hebben Anouk en Dominique een dochter: Jelizah Rose (3), geboren in 2016. In totaal heeft de zangeres zes kinderen. De eerste drie – Benjahmin Kingsley (18), Elijah Jeremiah (16) en Phoenix Ray (14) – kreeg ze met Remon Stotijn, met wie ze acht jaar samen was. Daarna zette Anouk een kind op de wereld met rapper Unorthadox, genaamd Jesiah Dox (10). Haar zoon Sion Jethro (5) kreeg ze met Seraino Dalgliesh.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goedemorgen ❣️ ? Acoustic version – pretending as always ? @ronmegakool ?

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram