Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Smelt: Dominique zet jarige Anouk in het zonnetje met een romantische foto en té lieve tekst

Smelt: Dominique zet jarige Anouk in het zonnetje met een romantische foto en té lieve tekst

Smelt: Dominique zet jarige Anouk in het zonnetje met een romantische foto en té lieve tekst

Het is een feestelijke dag voor Anouk, want vandaag mag de zangeres alweer 46 kaarsjes uitblazen. Haar grote liefde Dominique staat uiteraard stil bij de verjaardag van zijn verloofde en deelt een romantische foto op Instagram.

Anouk jarig

Op de foto is te zien hoe Dominique zijn geliefde een kus geeft, terwijl zij gelukzalig in de camera kijkt. “Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage”, schrijft de basketballer erbij. “Happy Bday, baby. I love you.”

Lieve woorden

Anouk is een van de eersten die reageert op de post van Dominique. “Lieve woorden, dank je wel”, aldus de zangeres. Een fan kan het daar alleen maar mee eens zijn. “Prachtige quote”, luidt dan ook de reactie. Verder stromen de felicitaties binnen voor de coach van The Voice of Holland.

De tekst gaat verder onder de foto.

Gezegend

Sinds een paar jaar hebben Anouk en Dominique een relatie. Afgelopen september ging de zangeres op haar knieën voor haar vriend, die uiteraard volmondig ja zei. Een paar dagen daarna reageerde de basketballer voor het eerst op het romantische aanzoek. “Gezegend. Ik ben eerlijk gezegd zo trots op waar ik nu sta in het leven”, schreef hij toen. “Verloofd met niet alleen de moeder van mijn kinderen, maar ook met mijn beste vriendin en de liefde van mijn leven.”

He said yes

Anouk deelde vlak na het aanzoek een filmpje van het aanzoek. Op de videobeelden is te zien hoe Dominique geblinddoekt op een stoel zit in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, terwijl Anouk de belangrijke vraag stelt. “Lieve Dominique, wil je met me trouwen?”, horen we de zangeres zeggen. De 26-jarige basketbalspeler reageert overrompeld, maar antwoordt volmondig ja.

Lees ook
Keert Anouk terug bij ‘The Voice’? ‘Dan moet je concluderen dat dit gewoon niet jouw programma is’

Uitgestelde bruiloft

Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, weten ze nog niet. Het duurt in elk geval nog even voordat de bruiloft er gaat komen, liet Anouk in het bericht weten. “Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee