Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk is bevallen!

Anouk is bevallen!

Anouk is bevallen!

Anouk is bevallen van een meisje! De zangeres zit op een roze wolk en postte vandaag een foto op Instagram van haar friend Dominique Schellekens met hun dochter, Jelizah Rose.

De kleine Jelizah Rose is haar zesde kindje. Samen met Postmen-zanger Remon Stotijn kreeg ze zonen Benjahmin Kingsley, Elijah Jeramiah en dochter Phoenix Ray. Rapper Unorthadox is de vader van zoontje Jesiah Dox en basketballer Seraino Dalgliesh is de vader van haar jongste zoontje Sion Jethro.

My life is just unbelievable. We are so madly in love ❤️ Jelizah Rose

A photo posted by anouk (@anouk) on

De totstandkoming van de laatste zwangerschap van de zangeres was overigens bepaald niet gemakkelijk, de zangeres gaf te kennen meerdere miskramen te hebben gehad. Toch gaf ze de hoop niet op, ze wilde zo graag een kindje met Schellekens. Eerder zei Anouk tegen Grazia: ‘Ja, hoewel ik toch wel onzeker ben geworden na al die miskramen. Ik heb al vijf gezonde kinderen, het moet zó erg zijn voor vrouwen die zoiets aan het begin meemaken, dat besef ik nu pas. Maar omdat het altijd goed is gegaan en het dan ineens een paar keer achter elkaar misgaat, sta je daar toch wel even bij stil.””

 

Lees ook:

Copyright afbeeldingen: Twitter & Instagram Anouk