Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Even schrikken: hoogzwangere Anouk Hoogendijk opgenomen in het ziekenhuis

Even schrikken: hoogzwangere Anouk Hoogendijk opgenomen in het ziekenhuis

Celebs
Even schrikken: hoogzwangere Anouk Hoogendijk opgenomen in het ziekenhuis

Het was dit weekend even schrikken voor Anouk Hoogendijk (35.) De voormalig voetbalster belandde in het ziekenhuis. De reden daarvan was dat haar zoontje opeens niet meer bewoog in de buik. Op Instagram laat Anouk weten dat de schrik er behoorlijk inzat. 

Anouk Hoogendijk ziekenhuis

Gelukkig bleek al snel dat er geen reden tot paniek was. “Uiteindelijk bleek alles goed te zijn, maar “Ali” had gewoon even een rustdagje genomen,” schrijft ze bij de post. Toch is het Anouk niet in de koude kleren gaan zitten. “Je schrikt toch even als de baby dagenlang non-stop de samba aan het dansen is en de volgende dag opeens niet meer beweegt..”

Ziekenhuisopname

Na veel twijfelen heeft de sportieve blondine uiteindelijk toch haar verloskundige gebeld. En dat was maar goed ook, want Anouk werd direct doorgestuurd naar het ziekenhuis. Na drie kwartier aan monitoren gelegen te hebben kreeg ze gelukkig goed nieuws te horen.

Goed advies

Ze eindigt haar post met goed advies voor haar volgers: “Iedereen in het ziekenhuis was zo lief en zei dat je bij twijfel altijd langs moet komen, ook al is het 20x. Dus mensen bij twijfel over gezondheid: altijd aan de bel trekken!!”

De laatste loodjes

Ondanks dat Anouk het ziekenhuis snel weer kon verlaten, ligt ze er binnenkort weer. “Ik kan niet wachten om hier over een maand te liggen maar dan met mijn babyboy in m’n armen,” aldus de ex-voetbalster.

Gezinnetje

Anouk heeft al jaren een relatie met Pieter Verhoeven, die ze leerde kennen op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Het stel heeft onthuld dat ze een jongetje verwachten. Op het mannetje staat al een flinke schoenencollectie te wachten, met onder meer spierwitte én knalroze Nikes. “Real men wear pink”, aldus Anouk bij de bekendmaking van het geslacht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Don’t worry, alles is weer onder controle! Je schrikt toch even als de baby dagenlang non-stop de samba aan het dansen is en de volgende dag opeens niet meer beweegt.. 2 stemmen in m’n hoofd: 1)stel je niet aan en 2) neem je verantwoordelijkheid!! Toch maar even m’n verloskundige gebeld. Zij kwam direct langs en stuurde me door naar het ziekenhuis waar ik 45 min aan de monitoren werd gelegd. Uiteindelijk bleek alles goed te zijn, maar “Ali” had gewoon even een rustdagje genomen en was gedraaid. Iedereen in het ziekenhuis was zo lief en zei dat je bij twijfel altijd langs moet komen, ookal is het 20x. Dus mensen bij twijfel over gezondheid: altijd aan de bel trekken!! Ik ben weer helemaal gerustgesteld en kan niet wachten om hier over een maand te liggen maar dan met mijn babyboy in m’n armen 😊❤️ #spannend #swipenaarrechtsvoordesamba #geenglamour #allesisgoed #evenschrikken #goedezorgen #lievemensen #welhetziekenhuisalvastkunnenzien #datwasfijn #vandaaglekkerrusten

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy bollie 💕 #bijna35weken #dikkerdanooit #babyboy #maarzogelukkig #trots #proud @kimregelink 💄: @laurenduk_hairandmakeup

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Bart Honingh

Shoppen is altijd een goed idee