Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk Hoogendijk geniet van herfstwandeling met zoon na ‘zwaarste maar mooiste’ kraamweken

Anouk Hoogendijk geniet van herfstwandeling met zoon na ‘zwaarste maar mooiste’ kraamweken

Anouk Hoogendijk geniet van herfstwandeling met zoon na ‘zwaarste maar mooiste’ kraamweken

Zo’n drie weken geleden werd Anouk Hoogendijk (35) voor de eerste keer moeder. Na de pittige bevalling moest ze nog een tijdje in het ziekenhuis blijven met haar zoon, wat de kraamtijd behoorlijk heftig en zwaar maakte. Desondanks geniet de voetbalheldin met volle teugen van haar kindje, met wie ze maandag genoot van het zonnige herfstweer.

Anouk Hoogendijk zoon

Op Instagram deelt Anouk een foto waarop te zien is hoe ze achter de kinderwagen staat. “A little walk with my little boy”, schrijft de blondine erbij. Ook voegt ze de hashtags #frisselucht, #lekkerbuiten, #doeteenmensgoed en #happy eraantoe.

Wonder

Volgers van Anouk zijn blij om te zien dat het steeds beter gaat. “Wat een wonder boven wonder. Wat mooi, Anouk”, schrijft een fan. Een ander vult aan: “Wat fijn even samen naar buiten!! En wat staat die jas je goed.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A little walk with my little boy ?? #frisselucht #lekkerbuiten #doeteenmensgoed #happy

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Geen haast met kids

Aan Flair vertelde Anouk begin mei dat ze al twee jaar lang werd gevraagd of er nou al eens een baby kwam. “Nadat ik was gestopt met voetballen, dacht iedereen dat er nu wel een baby zou komen. Terwijl ik juist zoiets had van: ik wil eerst zelf van het leven genieten. Ik kan eindelijk alle dingen doen die ik niet kon doen toen ik voetbalde. Ik had geen zin om me meteen weer vast te pinnen en thuis te zitten. Het lijkt ons geweldig om ouders te worden, maar het hoeft niet meteen.”

Lees ook
Anouk Hoogendijk openhartig over kraamtijd: ‘De heftigste, maar ook allermooiste weken ooit’

Babytijd

Maar toen werd ons blad plots ingehaald door de realiteit. In dezelfde week dat het nummer met Anouk in de schappen lag, maakte de sportvrouw bekend dat zij en haar grote liefde Pieter Verhoeven een gezinnetje worden. “Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen. Wij verwachten een baby!”, schreef ze toen op Instagram. Hóe leuk? In oktober 2020 werd het stel de trotse ouders van zoon Sonny.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jubileumdate! ? En… We zijn uit de naam!!? Iemand die een gokje wil wagen? #laatstedatesamen #denkik #spannend #lunch #date #foodie #love

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram