Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk Hoogendijk openhartig over kraamtijd: ‘De heftigste, maar ook allermooiste weken ooit’

Anouk Hoogendijk openhartig over kraamtijd: ‘De heftigste, maar ook allermooiste weken ooit’

Anouk Hoogendijk openhartig over kraamtijd: ‘De heftigste, maar ook allermooiste weken ooit’

Bijna twee weken geleden beviel Anouk Hoogendijk voor het eerst van een kindje. De voetbalheldin kreeg te maken met een pittige bevalling en moest dan ook nog even in het ziekenhuis blijven. Ook de kraamtijd is erg pittig, maar het is het allemaal waard, zo vertelt de ex-voetbalster.

Bijzondere weken

Anouk schrijft: “De afgelopen 2,5 weken waren de zwaarste, pijnlijkste, heftigste, maar ook de allermooiste en meest bijzondere weken van m’n leven. Maar wat ben jij het waard liefie! Voor jou zou ik het nog 10x overdoen.” De blondine wordt overladen met hartjes en lieve berichten. Een volger schrijft: “Top KANJER” en “Heel Veel Geluk!”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De afgelopen 2,5 weken waren de zwaarste, pijnlijkste, heftigste, maar ook de allermooiste en meest bijzondere weken van m’n leven. Maar wat ben jij het waard lievie! Voor jou zou ik het nog 10x overdoen ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Geen haast met kids

Aan Flair vertelde ze begin mei dat ze al twee jaar lang werd gevraagd of er nou al eens een baby kwam. “Nadat ik was gestopt met voetballen, dacht iedereen dat er nu wel een baby zou komen. Terwijl ik juist zoiets had van: ik wil eerst zelf van het leven genieten. Ik kan eindelijk alle dingen doen die ik niet kon doen toen ik voetbalde. Ik had geen zin om me meteen weer vast te pinnen en thuis te zitten. Het lijkt ons geweldig om ouders te worden, maar het hoeft niet meteen.”

Lees ook
Pas bevallen Anouk Hoogendijk helaas nog steeds in ziekenhuis: deelt update en liefdevolle foto

Babytijd

Maar toen werd ons blad plots ingehaald door de realiteit. In dezelfde week dat het nummer met Anouk in de schappen lag, maakte de sportvrouw bekend dat zij en haar grote liefde Pieter Verhoeven een gezinnetje worden. “Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen. Wij verwachten een baby!”, schreef ze toen op Instagram. Hóe leuk? In oktober 2020 werd het stel de trotse ouders van zoon Sonny.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Helaas zijn Sonny&mama nog even aan het bijkomen in het ziekenhuis, maar we genieten gelukkig wel van elkaar ?

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Bron: Instagram | Beeld: Bart Honingh