Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pas bevallen Anouk Hoogendijk en baby na bijna 2 weken eindelijk thuis: moeder deelt té lieve foto van zoon

Pas bevallen Anouk Hoogendijk en baby na bijna 2 weken eindelijk thuis: moeder deelt té lieve foto van zoon

Celebs
Pas bevallen Anouk Hoogendijk en baby na bijna 2 weken eindelijk thuis: moeder deelt té lieve foto van zoon

Bijna twee weken geleden is Anouk Hoogendijk (35) de trotse moeder geworden van een zoon. De voetbalheldin kreeg te maken met een pittige bevalling en moest dan ook nog even in het ziekenhuis blijven. Inmiddels heeft het kersverse gezin hun spullen mogen pakken, en zijn moeder en zoon thuis. Om dat te vieren plaatst de blondine een prachtig nieuw kiekje van haar baby.

Baby Anouk Hoogendijk

Op Instagram plaatst Anouk de foto van het jochie dat omringd wordt door chocolade. “Woehoe, wij zijn lekker thuis!!”, schrijft een blije Hoogendijk bij het plaatje van de kleine Sonny. “Dat betekent: herstellen, genieten en heel veel bonbons met gestampte muisjes eten.”

Verwennen

Volgers van Anouk zijn ontzettend blij voor het gezin. “Veel plezier, en nu lekker verwennen”, luidt een van de vele reacties. “Lekkerrrr!!! Liefs voor jullie en een voorspoedig herstel”, schrijft ook iemand.

De tekst gaat verder onder de foto.

Geen haast met kids

Aan Flair vertelde ze begin mei dat ze al twee jaar lang werd gevraagd of er nou al eens een baby kwam. “Nadat ik was gestopt met voetballen, dacht iedereen dat er nu wel een baby zou komen. Terwijl ik juist zoiets had van: ik wil eerst zelf van het leven genieten. Ik kan eindelijk alle dingen doen die ik niet kon doen toen ik voetbalde. Ik had geen zin om me meteen weer vast te pinnen en thuis te zitten. Het lijkt ons geweldig om ouders te worden, maar het hoeft niet meteen.”

Lees ook
Pas bevallen Anouk Hoogendijk helaas nog steeds in ziekenhuis: deelt update en liefdevolle foto

Babytijd

Maar toen werd ons blad plots ingehaald door de realiteit. In dezelfde week dat het nummer met Anouk in de schappen lag, maakte de sportvrouw bekend dat zij en haar grote liefde Pieter Verhoeven een gezinnetje worden. “Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen. Wij verwachten een baby!”, schreef ze toen op Instagram. Hóe leuk? In oktober 2020 werd het stel de trotse ouders van zoon Sonny.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Helaas zijn Sonny&mama nog even aan het bijkomen in het ziekenhuis, maar we genieten gelukkig wel van elkaar 💙

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee