Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk Hoogendijk vormt ‘met liefde een ANWB-stelletje’ met pasgeboren zoon in matching outfits

Anouk Hoogendijk vormt ‘met liefde een ANWB-stelletje’ met pasgeboren zoon in matching outfits

Celebs
Anouk Hoogendijk vormt ‘met liefde een ANWB-stelletje’ met pasgeboren zoon in matching outfits

Anouk Hoogendijk (35) mocht zich gisteren alweer een maand de trotse moeder van zoon Sonny noemen. Dat vierde de blondine met een ontspannen avond op de bank, uiteraard met haar kleine spruit én de wedstrijd die het Nederlands elftal woensdag moest spelen tegen Polen. Voor de gelegenheid trok de kersverse mama een heerlijk pak uit de kast en deed ze haar baby een outfit aan met dezelfde print.

Anouk Hoogendijk zoon

Als voormalig profvoetbalster kon Anouk Hoogendijk de wedstrijd tussen Nederland en Polen in de Nations League natuurlijk niet missen. Ze nestelde zich woensdag op de bank om ‘m te kijken, samen met haar zoon. “Eén maand oud vandaag! Dat vieren we met een lekker voetbalwedstrijdje kijken vanaf de bank samen”, schrijft de trotse mama op Instagram.

ANWB-stelletje

Onder de foto van moeder en zoon stromen de reacties binnen. “Ooohhhh kijk die pakkies samen!”, reageert Anouk Smulders, gevolgd door een hoop hartjes. Zij is niet de enige die smelt door de matching outfits. “Geweldig, dezelfde pakjes. Zo leuk”, schrijft een fan. Een andere volger noemt Anouk en haar zoon gekscherend een “ANWB-stelletje” vanwege de kledingkeuze. “Met liefde”, reageert Hoogendijk daar lachend op.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Heftige bevalling

Hoewel Anouk vanaf het eerste moment met haar zoontje op een grote roze wolk leeft, verliep de bevalling moeizaam. Daarna moest ze nog twaalf dagen in het ziekenhuis blijven met Sonny. “Op vrijdag eind van de middag braken mijn vliezen, uiteindelijk werd hij pas zondagochtend geboren. De laatste halve centimeter duurde bijna tien uur”, vertelde ze onlangs over de heftige bevalling. “Midden in de nacht moest hij opeens naar een andere afdeling en werd hij aan allerlei slangetjes gelegd.”

Lees ook
Anouk Hoogendijk open over heftige bevalling: ‘Laatste halve centimeter duurde bijna 10 uur’

Kinderwens

Aan Flair vertelde Anouk begin mei dat ze al twee jaar lang werd gevraagd of er nou al eens een baby kwam. Hoewel ze toen zei dat ze dolgraag moeder wilde worden, voegde ze er ook aan toe dat die kinderwens geen haast had. Toen werd ons blad plots ingehaald door de realiteit. In dezelfde week dat het nummer met Anouk in de schappen lag, maakte de sportvrouw bekend dat zij en haar grote liefde Pieter Verhoeven een gezinnetje worden. “Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen. Wij verwachten een baby!”, schreef ze toen op Instagram. Hóe leuk? In oktober 2020 werd het stel de trotse ouders van zoon Sonny.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee