Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De liefste momenten van Anouk, haar kersverse verloofde Dominique en hun kids

De liefste momenten van Anouk, haar kersverse verloofde Dominique en hun kids

De liefste momenten van Anouk, haar kersverse verloofde Dominique en hun kids

Het is je vast niet ontgaan: Anouk (45) gaat binnenkort trouwen! De zangeres vroeg haar vriend Dominique Schemmekes (26) ten huwelijk, maar niet op de gebruikelijke manier: ze legde het moment vast en deelde het vervolgens op Instagram. Om het goede nieuws te vieren, hebben we de liefste momenten van Anouk, Dominique en hun familie verzameld.

Anouk en Dominique

Anouk en Dominique hebben al bijna zes jaar een relatie en verwelkomden in 2016 hun dochter Jelizah Rose. Naast hun gezamenlijke dochter heeft Anouk nog vijf kinderen uit eerdere relaties: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah. Phoenix Ray, Jesiah Dox en Sion Jethroe. De Haagse zangeres deed eerder uit de doeken dat behalve Dominique, de andere vaders maar weinig bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. “Niks, hebben ook nooit iets gedaan. Eens in de zoveel tijd gaan de oudste kinderen naar hun vader, maar ze hebben ook hun eigen dingen. Sporten in het weekend, of ze werken.”

Verloofd

Op Instagram verraste Anouk haar grote liefde met een huwelijksaanzoek, terwijl Dominique geblinddoekt op een stoel zat. In het filmpje horen we Anouk zeggen dat de bal bij haar lag om zich te verloven met Dominique, aangezien hij al “zo’n twintig keer” op zijn knieën is gegaan. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. Wel laat Anouk weten dat het nog even gaat duren. “Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.”

Lees ook
Dominique doet een boekje open over zijn relatie met Anouk

Liefste momenten van Anouk, Dominique en hun familie

Hoewel Anouk en Dominique hun relatie grotendeels buiten de schijnwerpers houden, deelt het stel zo nu en dan een foto of video van hen samen of met hun kinderen op Instagram. We hebben de leukste momenten en kiekjes voor je op een rij gezet.

1. Hét huwelijksaanzoek (2020)

View this post on Instagram

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben ?) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt ? Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time ? #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

A post shared by anouk (@anouk) on

2. Verrassing!

3. In matching outfits naast de bank (2020)

View this post on Instagram

5 years together with the love of my life? @anouk

A post shared by Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) on

4. Dominique en Jelizah Rose op vakantie (2020)

View this post on Instagram

My baby girl??❤️

A post shared by Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) on

5. Samen op pad (2019)

View this post on Instagram

I love you ? @anouk

A post shared by Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) on

6. Anouk met dochter Jelizah Rose (2018)

7. Met de complete familie (2018)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram