Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Zeurende’ Annemiek wordt niet gewaardeerd door kijkers in Expeditie Robinson

‘Zeurende’ Annemiek wordt niet gewaardeerd door kijkers in Expeditie Robinson

‘Zeurende’ Annemiek wordt niet gewaardeerd door kijkers in Expeditie Robinson

Tijdens de uitzending van Expeditie Robinson hebben de twitteraars altijd wel hun mening klaarliggen. En afgelopen donderdagavond was dat ook niet anders. En nu Rob Geus naar huis is, valt daar niet meer zoveel op te mopperen, dus hebben ze hun nieuwe slachtoffer gevonden: boerin Annemiek. 

Geïrriteerde kijkers

De kijkers dachten vorige week eindelijk opgelucht verder te kunnen kijken naar hun favoriete programma nu de klagende en zeurende Rob Geus naar huis werd gestuurd. Maar nu zijn fans vooral geïrriteerd door boerin Annemiek. Natuurlijk ging Twitter weer helemaal los en werd er na de aflevering van donderdagavond er van alles over haar gezegd: ze is ontevreden en ze zeurt.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Ondankbaarheid

Ook is het een aantal kijkers opgevallen dat boerin Annemiek af en toe wat verwend kan overkomen. Kijkers vinden namelijk dat ze niet mag zeuren, ze komt net van winnaars eiland en heeft meteen alweer honger. Tja…

De tekst gaat verder onder de tweets.

Fans

Toch zijn er ook kijkers die wel fan zijn van de boerin. Zo deelt iemand op Twitter: “Héérlijk die Annemiek. Hou van mensen die zeggen waar het op staat. Lekker alle emoties laten zien!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Still