Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wedding bells! Anna Nooshin gaat – na een relatie van een paar maanden – trouwen

Wedding bells! Anna Nooshin gaat – na een relatie van een paar maanden – trouwen

Celebs
Wedding bells! Anna Nooshin gaat – na een relatie van een paar maanden – trouwen

She said yes! Anna Nooshin stapt in het huwelijksbootje met Nassim Zeta. Eind oktober werd bekend dat de vlogger – na een relatie van 13 jaar – opnieuw de liefde had gevonden.

Anna maakt het heuglijke nieuws bekend met een prachtige foto op Instagram. “Big question, simple answer“, schrijft ze erbij met een emoji van een verlovingsring en een hartje.

Succesvolle zakenman

Nassim is een succesvolle zakenman die meerdere callcenters runt. Hij is geen onbekende in de BN’er-wereld. Nassim kan sterren als Lil’ Kleine en André Hazes tot zijn vriendenkring rekenen.

Breuk

De Holland’s Next Top Model-presentatrice verbrak afgelopen juli haar relatie met Danny Roumimper. Na dertien jaar was de koek op. “We hebben ervoor gekozen om liefdevol uit elkaar te gaan”, schreef ze destijds over de breuk.

Lees ook
Vriend Anna Nooshin voor het eerst openhartig over relatie: ‘Ze is een sensatie’

#CoupleTattoo

Drie maanden na die breuk werd duidelijk dat Anna als een blok gevallen was voor Nassim Zeta. De twee lieten samen een tattoo zetten in New York. Daar bezochten ze tattoo artist Jon Boy en lieten ze elkaars initialen op hun lichaam vereeuwigen. Op Anna’s pols prijkt ‘NZ’, Nassim heeft ‘AN’ op dezelfde plek.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee