Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anna Nooshin openhartig over lipfillers

Anna Nooshin openhartig over lipfillers

Anna Nooshin openhartig over lipfillers

Anna Nooshin is een bezig bijtje. Ze is niet alleen een bekend modevlogger, maar ook lingerie-ontwerper, jurylid voor Hollands Next Top Model en deelnemer aan Expeditie Robinson. Ze had ook nog tijd om met Lex Gaarthuis mee te praten over fillers op 100% NL en ze gaf eerlijk toe dat ze niet uitsluit dat ze zelf ook wat gaat laten doen in de toekomst.

Het gesprek begon met Estelle Cruijf en het werk dat zij aan zichzelf heeft laten doen. Daarover was Anna’s oordeel niet zo mild: ‘Ik denk dat Estelle wel meer heeft gedaan dan alleen fillers hier en daar’. Ze zei ook: ‘Over het algemeen, als je het gewoon heel goed laat doen, kan een filler niet zo heel veel kwaad. Het geeft je net wat meer volume. De vrouwen waarbij het fout gaat… Daar zit gewoon veel meer in dan alleen een filler. Er zijn genoeg vrouwen die het doen waarvan jij het helemaal niet weet’.

A photo posted by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Anna staat dus zeker niet negatief ten opzichte van fillers. Ze heeft nu nog niets laten doen, maar sluit het niet uit. ‘Ik ben helemaal naturel, maar ik zou best willen eigenlijk, ik vind dat hele lippengedoe wel heel mooi. Misschien ooit wel’

Het hele gesprek op 100% NL kun je hier luisteren.

Lees ook:

Yay! Nog nieuwe kandidaten voor Expeditie Robinson bekend

Fred van Leer werkt aan eigen theatershow!

Classy! Met dit trucje oogt je lippenstift strakker