Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Angela Schijf met klassieke muziekvoorstelling het theater in

Angela Schijf met klassieke muziekvoorstelling het theater in

Angela Schijf met klassieke muziekvoorstelling het theater in

Actrice Angela Schijf gaat komend seizoen het theater in met een programma waarmee ze klassieke muziek, met name van Antonio Vivaldi, aan de man wil brengen. Ze doet dat samen met orkest Vivaldi Consort. Kinderboekenauteur Imme Dros, die zestien Zilveren Griffels won, maakte er speciaal een verhaal voor.

Lees ook: Waarom muziek je zo kan raken

De Flikken Maastricht-actrice verheugt zich enorm: ‘Voor mij is live gespeelde klassieke muziek het mooiste wat er is. Er gaan werelden voor je open, je wordt meegevoerd op een reis vol emoties en fantasie. Dat is ook waar ik me nu weer het meest op verheug. Dat ik samen met een groep fantastische musici op het toneel sta, dat de muziek van Vivaldi live gespeeld wordt, dat we jong en oud de vibraties van de instrumenten laten voelen. Dat is zo’n mooie ervaring, die kun je alleen in het theater beleven.’

Schijf maakt de voorstelling samen met Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch. In ‘4 Jaargetijden met Angela Schijf’ nemen de Flikken-actrice en het Vivaldi Consort jong en oud mee door de seizoenen.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

Bron: ANP