Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bakken kritiek voor optreden Angela Groothuizen op ‘Televizier-Ring Gala’: ‘Verschrikkelijk slecht en vals’

Bakken kritiek voor optreden Angela Groothuizen op ‘Televizier-Ring Gala’: ‘Verschrikkelijk slecht en vals’

Celebs
Bakken kritiek voor optreden Angela Groothuizen op ‘Televizier-Ring Gala’: ‘Verschrikkelijk slecht en vals’

Donderdagavond vond voor maar liefst de 55ste keer het Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Iets meer dan 1,8 miljoen kijkers zagen Tim Hofman de grote winnaar van de avond worden en pinkten een traantje weg bij het ontroerende optreden van Danny Vera. Waar zijn performance veel indruk maakte, viel de show die Angela Groothuizen weggaf minder in de smaak. Sterker nog, Twitter stroomde tijdens het bewuste moment van het programma vol met de ene na de andere negatieve reactie.

The Voice

Als er één programma is waar Nederland trots op mag zijn, is het The Voice of Holland wel. Het format is immers wereldwijd een groot succes en wordt in maar liefst 180 verschillende landen gemaakt. Dit jaar bestaat de talentenshow alweer tien jaar en ter ere daarvan kwam een aantal (voormalig) coaches samen om op te treden tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Optreden Gouden Televizier-Ring Gala

Ben Saunders was de winnaar van de eerste editie van The Voice of Holland en deed auditie met het nummer Use Somebody van Kings of Leon. Dat was dan ook het nummer dat de verschillende coaches ten gehore brachten tegen het einde van het Gouden Televizier-Ring Gala. Roel van Velzen zong de eerste noten terwijl hij in de iconische draaiende stoel zat, waarna Angela Groothuizen het podium op kwam. Nick en Simon stonden op uit de zaal en zongen ook een stuk mee, en last but not least maakte nieuwkomer Jan Smit de groep compleet.

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Angela Groothuizen deelt foto zónder make-up en verklapt hoe je er tóch 10 jaar jonger uit kunt zien

Bakken kritiek voor Angela Groothuizen

Waar het optreden van de coaches een vermakelijke opvulling had moeten zijn voor tijdens de avond, liet televisiekijkend Nederland massaal weten het “niet om aan te horen” te vinden. Angela Groothuizen was degene die tijdens de performance kon rekenen op bakken kritiek, vanwege haar “valse” zang. “Dat die vrouw nog steeds andere mensen mag beoordelen op hun zangkwaliteiten gaat mijn verstand te boven”, aldus een twitteraar. Een ander vult aan: “Nou, Angela… die stoel draait niet voor jou.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws, Twitter | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee